Kėdainiuose siautėjusiam jaunam ilgapirščiui gresia iki šešerių metų nelaisvės | kl.lt

KĖDAINIUOSE SIAUTĖJUSIAM JAUNAM ILGAPIRŠČIUI GRESIA IKI ŠEŠERIŲ METŲ NELAISVĖS

  • 3

Kėdainių rajono pareigūnai sulaikė nepilnametį, įtariamą kovo mėnesį Kėdainiuose galimai įvykdžius penkias nusikalstamas veikas. Vaikinui šiuo metu paskirta kardomoji priemonė – suėmimas mėnesiui.

Ikiteisminio tyrimo metu, atlikus eilę procesinių veiksmų, nustatyta, jog sulaikytas 2002 metų gimimo jaunuolis kovo mėnesį tris kartus galimai apvogė Kėdainiuose esančią piceriją, o kovo 27 dieną pasikėsino pagrobti tos pačios picerijos turtą. Taip pat įtariama, kas tas pats asmuo kovo 19 d. apvogė Kėdainiuose, Paeismilgio gatvėje esantį namą, iš kurio dingo garso kolonėlė. Be to, šis jaunuolis įtariamas kovo 4 d. iš nepilnamečio pavogęs mobilųjį telefoną.

Įstatymai numato, kad už įvykdytą vagystę gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

T

Dabar yra taip koks yra gyvenimo tempas taip zmones ir daro nes yra idiotu tauta taip kad tokie ones nepasikeis niekas lietuvio nepakeis niekas pasodinti iki gyvos galvos arba pakarti toki idiota

16 metų pasodint IŠKARTO išėjęs vogs toliau

16 metų pasodint IŠKARTO....vistiek išėjęs vogs toliau Kam pridaryt policijai darbo Išgelbėtų nukentėjusius žmones nuo tokio IŠSIGIMĖLIO

Nuomone.

Kam sodinti,teisti isleisti mokesciu moketoju pinigus teisejam algom jei zmogzudzius ,nusikaltelius paleidziat.Nuteistas ,kaltas ir turi sedeti.Ir dar pats is savo pinigu maitintis.Taip yra daugelio Azijos saliu.Labai jau didele uzuojauta zudikam tik ne nukentejusiem.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS