Kelyje link Jonavos – masinė avarija: automobiliai – suknežinti, nukentėjo trys žmonės | kl.lt

KELYJE LINK JONAVOS – MASINĖ AVARIJA: AUTOMOBILIAI – SUKNEŽINTI, NUKENTĖJO TRYS ŽMONĖS

  • 10

Kelyje Kunas-Jonava, ties sankryža, vedančia į Zatyšius, įvyko masinė avarija. Į įvykio vietą išskubėjo specialiosios tarnybos, nukentėjo trys žmonės.

Socialiniuose tinkluose žmonės dalijasi informacija, jog apie 11 val. ties sankryža į Zatyšių sodus, važiuojant Jonavos kryptimi, susidūrė trys automobiliai.

Pro šalį važiuojančių vairuotojų užfiksuotuose vaizduose matyti, kad automobiliai gerokai aplamdyti. Pirmojo automobilio net atidarytas kapotas, vidurinė transporto priemonė aplamdyta iš priekio ir galo. Trečiosios mašinos variklio skyrius taip pat nežinia, ar bus pataisomas.

Nuotraukose matyti, kad įvykio vietoje darbuojasi tiek ugniagesiai, tiek greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Dabkuvienė portalui kauno.diena.lt sakė, kad ugniagesiai gelbėtojai iš pradžių buvo gavę pranešimą, kad eismo nelaimė įvyko Užusalių seniūnijoje, Svilonėlių kaime.

Pirminiame pranešime buvo nurodyta, kad nukentėjo trys žmonės, važiavę „Toyota“ automobiliu. Važiuojant iš šio įvykio ugniagesiai gelbėtojai pastebėjo, kad netoli Išorų kaimo, ties sankryža yra eismo įvykis ir reikalingi medikai. Moteriai reikėjo pagalbos, nes ją ištiko šokas.

„Facebook“ grupės „Kur mentai stovi?“ nuotr.

Kadangi avarija įvyko pirmoje eismo juostoje, kitos eismo juostos pravažiuojamos.

Kelyje link Jonavos – masinė avarija

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė nurodė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad, pirminiais duomenimis, į gydymo įstaigą pristatyti trys asmenys, tarnybos vis dar dirba įvykio vietoje.

Vėliau policijos atstovė papildė, jog visgi avarijoje susidūrė ne trys, o net keturi automobiliai: „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1973 m.), „Škoda Oktavia“, vairuojamas vyro (gim. 1984 m.), „Toyota“, vairuojamas vyro (gim. 1978 m.), bei „Škoda Kodiaq“, vairuojamas vyro (gim. 1987 m.).

Į gydymo įstaigą pristatyti „Toyota“ vairuotojas bei keleivė (gim. 1989 m.) ir „Škoda Kodiaq“ vairuotojas bei keleivė (gim. 2017 m.).

GALERIJA

  • Kelyje link Jonavos – masinė avarija: automobiliai – suknežinti, nukentėjo trys žmonės
  • Kelyje link Jonavos – masinė avarija: automobiliai – suknežinti, nukentėjo trys žmonės
Gairės: eismo nelaimė, avarija, trijų automobilių avarija, avarija LT, masinė avarija, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

S.

Nelabai suprantu straipsnio esmes. Aprasyta viena avarija, o nuotraukos sukeltos dvieju avariju...

H

Tik kaltas telefonas o vairotojui atlygint žalą už žiopluma

F

Kaltas tas varkšas telefonas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS