Ketvirtadienis Kauno gatvėse apnuogino naujas kriminalines madas | kl.lt

KETVIRTADIENIS KAUNO GATVĖSE APNUOGINO NAUJAS KRIMINALINES MADAS

  • 8

Remiantis Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėmis, kriminalines madas keliuose pradėjo diktuoti dviratės transporto priemonės. Ketvirtadienį Kaune bei pakaunėje užregistruotuose eismo įvykiuose, kuriuose nukentėjo žmonės, dalyvavo ir motociklininkas, ir dviratininkas, ir elektriniu paspirtuku važiavęs senjoras.

Visos minėtos nelaimės įvyko antroje dienos pusėje, kai įšilęs oras priminė vidurvasarį. 

Apie 17 val. T. Masiulio gatvėje į priekyje važiavusį 52 metų vyro vairuojamą automobilį „Toyota Corolla“ atsitrenkė motociklas „Yamaha FZ6“, kurį vairavo 19-metis. Nukentėjo su juo važiavusi 20-metė. Visoje šalyje ketvirtadienį į eismo įvykius pateko trys motociklininkai.

Pavakarę, Kauno rajone, Akademijos miestelyje, Margirio gatvės ir Šakių plento žiedinėje sankryžoje, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 54 metų moters, kliudė dviračiu važiavusią 60-metę. Ši nukentėjo. Tądien Lietuvoje užregistruoti keturi eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo dviratininkai.

Apie 21 val. Kaune, Pramonės prospekte, automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 33 metų moters, išvažiuodamas iš namo kiemo sustojo ir, jam vėl pradėjus važiuoti, į jo priekinės dalies dešinę pusę atsitrenkė elektrinis paspirtukas. Nukentėjo juo važiavęs 64 metų vyras. Tai buvo vienintelis ketvirtadienį šalyje užregistruotas eismo įvykis, kuriame dalyvavo elektrinio paspirtuko vairuotojas.

Gairės: avarija, avarija LT, motociklo avarija, dviračio avarija, paspirtuko avarija
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

jo

Paskutiniu atveju, tai iš tokių ale vairuotojų reikia teises pradėti atiminėti - ryškiai maigė telefoną, o po to staiga neteisėtai užkišo nieko dėtam paspirtukui.

Visas miestas turi

klausytis dundukų apsėstų kriokiančių motociklų.Juk yra įstatymas dėl transporto priemonių piktybiškai keliamo triukšmo,?Mentams ne motais ..

Būtina

paspirdukininkams turėti garso simuliatorius, kad visi girdėtų kai jie važiuoja.ir spėtų pasitraukti iš kelio. o iš britvonų ir kitų pirdu pareikalauti užsidėti šautuvų duslintuvus, dar ir katalizatorius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS