Kriminalinė Eigulių mįslė: abu ieškoti broliai rasti tame pačiame bute, tik vienas – jau miręs | kl.lt

KRIMINALINĖ EIGULIŲ MĮSLĖ: ABU IEŠKOTI BROLIAI RASTI TAME PAČIAME BUTE, TIK VIENAS – JAU MIRĘS

  • 7

Apie galimai prieš savaitę mirusį kaimyną pranešė ne kartu su juo ir toliau gyvenęs brolis, o nemalonaus kvapo neapsikentę vieno Eigulių daugiabučio kaimynai. Toks mįslingas įvykis užregistruotas sekmadienį Kaune.

Kaip pranešama ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, pagalbos šauksmas iš vieno Geležinio Vilko gatvės devyniaaukščio užregistruotas 16.43 val. Vienas jo gyventojas teigė, kad jau savaitė kaip nemato kaimyno. Šis neatsiliepia ir telefonu. O iš jo buto su šarvuotomis durimis sklinda nemalonus kvapas.

Į įvykio vietą išskubėjo ne tik ugniagesiai gelbėtojai, bet ir policija. Šios pareigūnai dar bandė surasti buto savininko giminaitį. O šio neradus, priimtas sprendimas pjauti buto duris, nes pasiekti septintajame aukšte esančių jo langų autokopėčiomis buvo neįmanoma, nes šie – iš kiemo pusės.

Paruošus grandininį pjūklą, buto duris iš vidaus atidarė dingusiojo brolis. Panašu, kad jis ir buvo tas giminaitis, kurio, kaip teigiama ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, ieškojo policija.

Beveik valandą trukusi sumaištis baigėsi tuo, kad dingusysis, gimęs 1957 m., aptiktas be gyvybės ženklų viename iš trijų savo buto kambarių – ant grindų. O jo dvejais metais jaunesnis brolis išvežtas į specifinės paskirties ligoninę.

Kauno policijos atstovės teigimu, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, pirminės palaikų apžiūros metu jokių išorinio smurto žymių nepastebėta. Tačiau dar reikia sulaukti skrodimą atliksiančių teismo medicinos ekspertų išvadų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

I have

Iškart atspesiu. Bus pradėtas tyrimas del mirties. Pareiškęs kad mire nuo plauciu uzdegimo corona viruso. Plento gatvėj su baladavo vaikiną o tyrimas parodė kad mirė nuo plaučių corona virus

L

Geležinio gatve ar ne kalnieciu raj

ABU

NELAIMINGI ŽMONĖS......TIK KAM DABAR ATITEKS BUTAS ?????KURIAME PŪVO ŽMOGUS ....KVAPAS YRA NEIŠNAIKINAMAS JOKIOMIS PRIEMONĖMIS.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS