Lapėse iš namo kiemo nugvelbtas BMW: savininkas prašo atsiliepti ką nors žinančius | kl.lt

LAPĖSE IŠ NAMO KIEMO NUGVELBTAS BMW: SAVININKAS PRAŠO ATSILIEPTI KĄ NORS ŽINANČIUS

  • 2

Naktį iš pirmadienio į antradienį Kaune rajone įvykdyta vagystė – ilgapirščiai iš namo kiemo nugvelbė BMW. Nuostolį patyręs šeimininkas kreipiasi pagalbos ir prašo atsiliepti visus, ką nors mačiusius.

Kauno policijos paros įvykių suvestinėje rašoma, kad automobilio savininkas apie vagystę pranešė gruodžio 15 d. apie 8 val.

Pasak pareigūnų, ilgapirščiai pasidarbavo Kauno r., Lapių miestelyje. Iš namo kiemo buvo pavogtas automobilis „BMW 335“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Netrukus socialiniame tinkle ėmė plisti nuo vagišių nukentėjusio BMW savininko pagalbos prašymas

„Naktį iš 14 d. į 15 d. pavogtas BMW markės automobilis, trečios serijos coupe, pilkos spalvos. Valstybiniai numeriai – KCM335. Visus, turinčius informacijos, galbūt kažką mačiusius, prašau atsiliepti! Skambinti galite 112 arba +37063874765“, – vilties surasti bent menkiausią siūlo galą nepraranda automobilio savininkas.

Už didelės vertės vagystę gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaunas

Kaune nereikia nei i kiemą užeiti, Žemaitės gatvėje , Žaliakalnyje ,pilna mašinų, kurių šeimininkų nepažįsta niekas, nežinia kur jie gyvena.Palieka prie bet kokio namo ir galvoja, kad kažkas jas saugos. Gal susidomės sargai kokie, pasaugos besavininkes mašinas.

Jinas

Draudimą gaus,patys gal paslepe mašiną, ji gal buvo drausta tuo draudimu kuris apmoka pavogus pilna mašinos kainą, netikiu, kad is kiemo išvare mašiną.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS