Riaušių byloje sulaikytas A. Lobovas vaikščios su apykoje | kl.lt

RIAUŠIŲ BYLOJE SULAIKYTAS A. LOBOVAS VAIKŠČIOS SU APYKOJE

Vilniaus miesto apylinkės teismas penktadienį skyrė intensyvią priežiūrą tyrime dėl riaušių prie Seimo sulaikytam Andriui Lobovui.

Tai BNS sakė Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Gintarė Vosyliūtė.

Prokuratūra prašė jam skirti vieno mėnesio trukmės suėmimą, tačiau teismas suėmimo neskyrė, paskyrė intensyvią priežiūrą. Tai reiškia, kad įtariamasis laisvėje turės vaikščioti su apykoje.

Kitam įtariamajam, Antanui Kandrotui, prokuratūros prašymu ketvirtadienį teismas skyrė namų areštą. Namų areštas skirtas šešiems mėnesiams, įtariamasis įpareigotas nebendrauti su 41 asmeniu, būti namuose nuo 22 valandos vakaro iki 6 valandos ryto, nedalyvauti mitinguose prie Seimo, Vyriausybės ir Prezidentūros.

Antanas Kandrotas (I. Gelūno/Fotobanko nuotr.)

42 įtariamiesiems riaušių prie Seimo rugpjūtį byloje pateikti įtarimai dėl dalyvavimo riaušėse, keturi jų dar kaltinami ir riaušių provokavimu, ketvirtadienį pranešė Vilniaus apygardos vyriausiasis prokuroras Justas Laucius.

„Šiai dienai įtariamieji yra 34 vyrai ir aštuonios moterys, 25 asmenys pripažinti nukentėjusiais, iš jų vienas Seimo narys, viena žurnalistė, 23 riaušes malšinę Viešojo saugumo tarnybos ir policijos pareigūnai“, – sakė prokuroras.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anonimas

celofanai, lobovai ir kitas dumblas, paleckiai, agurkichai - penkta kolona

jjj

ansnuky jam dar uzdekit

Jaronimas

Geriau pyderai ir tt jie nesukelia problemu kur ta kurwa ziuri
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS