Magistralėje po avarijų teko gelbėti ir kiaules, ir alų | kl.lt

MAGISTRALĖJE PO AVARIJŲ TEKO GELBĖTI IR KIAULES, IR ALŲ

  • 1

Pirmadienis magistraliniame kelyje Klaipėda-Kaunas-Vilnius paženklintas eismo nelaimėmis. Į jas pateko sunkvežimiai, vežę kiaules ir alų.

Pirmoji avarija buvo buvo fiksuota ryte, apie 10.26 val. Policijos duomenimis, nuo Klaipėdos nuvažiavus 49 kilometrus, Rietavo seniūnijoje, ant šono apvirto vilkikas, vežęs gyvas kiaules.

Į nelaimės vietą atvyko ir pareigūnai, ir ugniagesiai gelbėtojai, o vėliau – Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos bei Valstybinės kelių transporto inspekcijos darbuotojai.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) duomenimis, transporto priemonėje buvo vežamos 80 kiaulių. Įvykio metu transporto priemonė nuslydo nuo kelio ir apvirto.

 

 

Nelaimės metu žuvo 43 gyvūnai, jų gaišenos bus nukreiptos utilizuoti specializuotoje įmonėje. Likusios 37 kiaulės šiuo metu jau perkrautos iš parvirtusio automobilio į kitą gyvūnų vežimui tinkamą transporto priemonę.

Policijos duomenimis, vairuotojas blaivus.

 

 

Kita eismo nelaimė magistralėje įvyko jau gerokai po pietų – apie 13.46 val.

Pasak Kauno policijos atstovės spaudai, važiuojant kryptimi nuo Vilniaus link Kauno, netoli Rumšiškių, nuvirto vilkikas, pakrautas alumi.

Pirminiais policijos duomenimis, alaus krovinys nepabiro. Vairuotojas, pasak policijos, blaivus. Per avariją žmonės nenukentėjo.

GALERIJA

  • Magistralėje po avarijų teko gelbėti ir kiaules, ir alų
  • Magistralėje po avarijų teko gelbėti ir kiaules, ir alų
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, apvirtęs sunkvežimis, avarija magistralėje, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

dw

kiaules vežusiam vairui sakė ši-knoj pagalys įstrigo, užtat apsivertė kaimo gai-dys bl

SUSIJUSIOS NAUJIENOS