Mįslingi įvykiai Garliavos apylinkėse: vien kratos orderio neužteko, reikėjo ir ugniagesių pagalbos | kl.lt

MĮSLINGI ĮVYKIAI GARLIAVOS APYLINKĖSE: VIEN KRATOS ORDERIO NEUŽTEKO, REIKĖJO IR UGNIAGESIŲ PAGALBOS

  • 10

Antradienio ryte Garliavos apylinkių Teleičių kaimas sulaukė iškalbingų svečių. Iš pradžių į vieną jo Narsiečių gatvės namą su kratos orderiu atvyko Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai. Netrukus įvykio vietoje pasirodė ir ugniagesiai gelbėtojai.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse apie praėjusią parą užregistruotus iškvietimus, antradienį 9.25 val. sulaukta pasieniečių pagalbos prašymo padėti patekti į minėto Garliavos apylinkių namo vidų.

Kvietusieji pagalbą buvo linkę akcentuoti, kad šio namo durys – šarvuotos, o langai, kurie – visi uždaryti, plastikiniai. Tačiau viduje yra žmogus, kuris jų neįsileidžia, nors jie ir turi kratos orderį.

Kaip gana įprasta tokiais atvejais, situacija išsisprendė, vos ugniagesiams gelbėtojams pasirodžius įvykio vietoje. Stipresnių nervų asmenys, bandantys žaisti su pareigūnais „katę ir pelę“, dar ištempia iki momento, kol ugniagesiai gelbėtojai įjungia turimą ginkluotę metalui pjaustyti.

Ir šį kartą namo viduje buvęs asmuo savo slėptuvės duris galiausiai atidarė pats.

Anot teisėsaugininkų, susijusių su ikiteisminiu tyrimu, pradėtu praėjusią vasarą dėl nelegalių migrantų gabenimo per valstybės sieną, vakar ryte po jų minėtame name atliktos kratos sulaikytas asmuo yra vienas iš šios bylos įtariamųjų. Tačiau, kadangi tai – dar labai šviežias faktas, daugiau, siekiant nepakenkti šio ikiteisminio tyrimo sėkmei, komentuoti nenorėta.

Iki šiandienos vidurdienio dar nebuvo apsispręsta ir kokią kardomąją priemonę skirti šiam penktą dešimtį pradėjusiam asmeniui pačią griežčiausią – suėmimą ar švelnesnę.

Tepasakyta, kad ikiteisminis tyrimas pradėtas ne tik dėl nelegalių migrantų gabenimo, bet ir dėl šio nusikaltimo organizavimo, o už tai gresia laisvės atėmimas nuo ketverių iki dešimties metų. Ir šis ikiteisminis tyrimas susijęs su nelegalių migrantų sulaikymu Varėnos sienos apsaugos tarnybos teritorijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kažkas nugvelbė Landsgrobų verslą - beteisius žmones.

Kažkas perėmė Landsgrobų migruojantį biznį, kokia neteisybė, taip negali būti, visi nužudytų kaulai priklauso Landsgrobų pietums.

jo

rašyti išmokit be klaidų komentaroriai ir nekvakifikuoti teisėjai.

uz milijoninius nuostolius lietuvos gelezinkliams

kratu lanzbergu dvaruose nepravedet...a turetumet... seip profilaktiskai maz jie rusijos snipai riebiai dolcais uzsimaskave...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS