Mokomojo automobilio avarija sukėlė diskusijų bangą: įtariu – sėdi, rankos dreba, šlapias | kl.lt

MOKOMOJO AUTOMOBILIO AVARIJA SUKĖLĖ DISKUSIJŲ BANGĄ: ĮTARIU – SĖDI, RANKOS DREBA, ŠLAPIAS

  • 1

Eismo įvykis, į kurį penktadienio rytą pakliuvo mokomasis automobilis, socialiniame tinkle „Facebook“ sukėlė diskusiją tarp internautų.

Kaip portalo žurnalistus informavo Kauno apskrities policijos pareigūnai, pranešimas apie avariją Raudondvario plento ir Tilžės gatvės sankirtoje, žiedinėje sankryžoje, buvo gautas lapkričio 12 d. 9.42 val.

Čia susidūrė „Seat“ ir mokomasis „Kia“ automobilis. Vairuotojai užsipildė eismo įvykio deklaraciją. Nors pareigūnai buvo nuvykę, pagalbos neprireikė.

Vairuotojai blaivūs. Per avariją žmonės nenukentėjo.

Tačiau eismo įvykį užfiksavus liudininkams ir pasidalijus nuotrauka socialiniame tinkle esančioje grupėje „Kur stovi policija Kaune“ užvirė diskusija. „Tam laikytojui turbūt ragas“ – spėjo Saulius. „Kaip tik ne – laikas eina, nebus klaidų ir bus išlaikyta“, – svarstė Giedrius. „Gal tu ir teisus. Jeigu iki „Regitros“ laimingai nuvažiuos. Įtariu: sėdi, rankos dreba, šlapias“, – šmaikščiai pritarė Saulius.

„Čia dar tik mokosi – kitas, su užrašu „Regitra“, važiuojantis iš paskos, laiko“, – pastebėjo Tadas. „Kaip supratau, mokomojo automobilio vairuotojas buvo pats instruktorius“, – savo turimą versiją išdėstė Tomas. „Iš pirmo žvilgsnio, tai kaltas balto „Seat“ vairuotojas. Mokomasis automobilis, panašu, kad žiedine sankryža važiavo“, – akcentavo Egidijus.

Tačiau sulaukė Jovitos pastebėjimo: „Tada mokomasis automobilis turėjo praleisti, nes važiuojantiems nuo Vilijampolės tilto, į žiedinę sankryžą įvažiuojant yra pirmenybė“. „Mokomasis automobilis praleisti neturėjo, nes jam pagrindinis kelias, o „Seat“ – šalutinis įvažiuojant į žiedinę sankryžą“, – pabrėžė Martynas. „Taip, mokomajam automobiliui toje vietoje pagrindinis kelias“, – Martynui antrino ir Lukas.

„Vienas besimokydamas sudaužo, o kiti sugeba per pirmą sniegą. Ir dar drįsta kaltinti kelininkus, kad nepabarstė keliuko“, – šmaikščiai rėžė Vytautas.

Gairės: avarija, avarija LT, raudondvario plentas, mokomasis automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

M.

Nesityčiokit iš naujokų, kad šlapias. Daugeliui taip būna. mokiau pats du savo vaikus. Išmoko puikiai, išlaikė iš karto o paskui vairuodavom pasikeisdami. Tai dar du metus po jų vairavimo rasdavau drėgną vairą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS