Naujos tragedijos detalės: po traukinio ratais žuvusi mergina buvo Kauno klinikų rezidentė | kl.lt

NAUJOS TRAGEDIJOS DETALĖS: PO TRAUKINIO RATAIS ŽUVUSI MERGINA BUVO KAUNO KLINIKŲ REZIDENTĖ

  • 23

Balandžio pabaigoje įvyko tragiškai pasibaigusi nelaimė, kuomet ties Petrašiūnais traukinys partrenkė merginą. Paaiškėjo, kad ji buvo Kauno klinikų rezidentė. Neatmetama savižudybės versija.

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi mergina, kuri nurodė, jog balandžio 30 dieną įvykusios traukinio avarijos metu žuvo Kauno klinikų rezidentė. Aplinkiniai kalba, jog merginą kamavo depresija, jai buvo sunku susidoroti su dideliu krūviu bei įtampa, todėl ji galimai nusižudė.

„Kai išgirdau apie nelaimę, stebėjausi, kaip žmogus gali pakliūti po traukiniu. Su sese pakalbėjome ir ji pasakė, kad ta mergina buvo Kauno klinikų rezidentė. Jie ten vieni kitus pažįsta, tad sakė, jog mergina nuo rudens sirgo depresija. Ji turėjo daug ilgų budėjimų. Sesuo pasakojo, kad ta mergina turėjo pacientą, kuris jau buvo ant mirties slenksčio, todėl į kiekvieną budėjimą eidavo su dideliu nerimu. Nusižudžiusi mergina nelaimės vakarą kaip tik turėjo budėti Klinikose. Labai gaila, kad niekas nepasirūpina medikų psichologine būsena“, – teigė į redakciją parašiusi skaitytoja.

Labai gaila, kad niekas nepasirūpina medikų psichologine būsena.

Kauno klinikų atstovai patvirtino, kad žuvusi mergina buvo jų rezidentė, tačiau dėl vykstančio tyrimo, nuo detalių komentarų susilaiko.

„Buvę kolegos iš Kauno klinikų yra sukrėsti šios nelaimės ir išreiškė nuoširdžią užuojautą žuvusiosios artimiesiems šiuo neįsivaizduojamai sunkiu laikotarpiu. Kadangi vyksta ikiteisminis tyrimas, konkrečių duomenų pateikti neturime teisės. Dėl detalesnių komentarų turėtumėte kreiptis į ikiteisminio tyrimo institucijas“, – teigė Kauno klinikų Komunikacijos tarnybos vadovė Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad minėta nelaimė įvyko balandžio 30 d., apie 20.10 val. Traukinio mašinistas, pamatęs merginą ant bėgių, dar bandė stabdyti, tačiau traukinio stabdymo kelias yra per ilgas, todėl kliudė merginą. Medikams jos atgaivinti nepavyko.

Šią savaitę į viešumą iškilo medikės savižudybės atvejis. Šiaulių ligoninės medikė nusižudė, kaip įtariama, neatlaikiusi patiriamo mobingo darbo vetoje. Dėl šio įvykio atliekamas tyrimas.

Gairės: įtariama savižudybė, Kauno klinikos, Kauno klinikų rezidentė, žuvo po traukinio ratais, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Fifa

Jeigu galvociau apie savizudybe. Tai kad nebutu taip beprasme zutis, tai butinai pasiimciau su savim tuos kurie daugiausiai tyciojosi. Ir palikciau atsisveikimo rasta.

mari

Tai man begalo gerai žinoma.Kai palūšti tada gali išeit iš gyvenimo.Tie kas susidūrė gerai žino.Viską suprantu tik reik pastebėt ir laiku užkirsti kelią.

Liudna

Gydytojo profesija toli grazu ne kiekvienam.enka atjungti emocijas ir dirbti tik protu, daryti geriausia, ka imanoma tuo momentu. Medicinos istaigose turi but psichologai ir kas savaite privalomai visi darbuotojai tureti psuchologo konsultacijas. Uzuojauta artimiesiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS