Neeilinė diena Eigulių penkiaaukštyje: ėmė tiksėti dar viena bomba? | kl.lt

NEEILINĖ DIENA EIGULIŲ PENKIAAUKŠTYJE: ĖMĖ TIKSĖTI DAR VIENA BOMBA?

  • 10

Vieno Kauno P. Plechavičiaus gatvės daugiabučio gyventojai ketvirtadienį vos spėjo gerti raminamuosius vaistus. Į šį penkiaaukštį tądien net du kartus skubėjo ugniagesių gelbėtojų autocisternos. Tačiau ne gesinti gaisro, o padėti policijai sutramdyti alkoholio sukeltas nusikalstamas aistras, prieš kurias, panašu, kad buvo bejėgiai ir psichiatrai.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje apie praėjusios paros iškvietimus pranešama, kad pirmą kartą policijos pagalbos šauksmo padėti patekti į vieną šio namo butą sulaukta 13.13 val. Tada ugniagesiai gelbėtojai pateko į jį per langą ir netrukus įleido vidun ir policiją.

Antrą kartą tuo pačiu adresu ugniagesiai gelbėtojai vėl skubėjo 21.10 val. Ir vėl po policijos prašymo padėti patekti į tą patį butą. Šį kartą į jį ugniagesiai gelbėtojai pateko per balkoną. Ir vėl atidarė iš vidaus policijai jo duris.

Kauno policijos praėjusios paros suvestinėse žiniasklaidai apie tai, kas vyko minėtame penkiaaukštyje, nėra nė žodžio. Tačiau policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad tądien 11.45 val. buvo gautas pranešimas dėl smurto artimoje aplinkoje viename minėto penkiaaukščio bute. Nuskubėjus nurodytu adresu, niekas pareigūnų neįsileido, dėl ko tradiciškai prašyta ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Šiems padėjus patekti į nurodytą butą, jame rastas neblaivus (2,17 prom.) 25-erių vyras, kurį greitosios medikai netrukus išvežė į specifinės paskirties gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šio asmens smurtavimo prieš 60-metę moterį. Galimo nukentėjusiosios ir įtariamojo giminystės ryšio policijos atstovė patikslinti negalėjo.

Tačiau, anot jos, apie 21 val. vėl buvo gautas pranešimas apie iš to paties buto sklindantį triukšmą. Ir vėl nuskubėjus tuo pačiu adresu, niekas pareigūnų vidun neįleido. Patekus ten su ugniagesių gelbėtojų pagalba, viduje vėl rastas tas pats 25-erių metų asmuo, kurį greitosios medikai prieš aštuonias valandas jau buvo išvežę į gydymo įstaigą, iš kurios, panašu, kad jis buvo paleistas. Tik neaišku, ar spėjęs išsiblaivyti, nes antrąjį kartą jis rastas dar girtesnis – jau su 2,26 prom. alkoholio. Ir vėl greitosios medikų buvo išvežtas ten pat.

Daugiau praėjusios paros Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse iškvietimų į minėtą P. Plechavičiaus butą nėra. Neužsiminė, kad ten būtų reikėję skubėti jos kolegoms ir trečią kartą parą, ir policijos atstovė. Taigi, panašu, kad bent iki ryto minėtas galimai prieš mamą arba močiutę smurtavęs jaunas vyras iš minėtos gydymo įstaigos jau nebuvo išleistas.

Portalo kauno.diena.lt kalbinti šio penkiaaukščio gyventojai teigė, kad lig šiol šis asmuo problemų nekėlė. Tačiau pašnekovai užsiminė, kad policija buvo atvykusi į jų daugiabutį ir trečiadienį.

Gairės: P. Plechavičiaus gatvė, daugiabutis, smurtas, smurtas prieš moterį, girtas vyras, pagalba moterims
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vartotojas

Vakaru ekonomika:) pinigu nera paimti iš jo tai ir nelaiko, o vat normalus dirbantis tai iš jo grežiam pinigus:)

elena

tarybiniais laikais neklausdavo nori ar ne uz kupros ir uzdarydavo nebuvo problemu durniai laisvai nevaiksiojo

aga

taigi nera istatymu,o pas mus visur saukia LAISVE LAISVE...,jie,sergantieji gali daryti ka nori,ir ju niekas nebaus,nes instituciju neveiklumas su nesanciais istatymais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS