Negyva rasta skandalingoji Kauno dainininkė Erika | kl.lt

NEGYVA RASTA SKANDALINGOJI KAUNO DAINININKĖ ERIKA

  • 87

Negyva rasta dainininkė Erika Škudzinskienė, geriau žinoma Lisauskienės pavarde, informavo portalas delfi.lt.

Atlikėjos kūnas rastas tame pačiame name gyvenusio kaimyno bute.

Žinią delfi.lt patvirtino dainininkės kolega Aidas Manikas.

Kol kas mirties priežastis tiriama.

Moteris anksčiau garsėjo ne tik pasirodymais scenoje prie mikrofono, bet ir įvairiais skandalais, kuriuos lydėjo alkoholio šleifas.

2016 metų spalį Šilainių mikrorajone atlikėja buvo partrenkta pėsčiųjų perėjoje.

E. Lisauskienė ne kartą turėjo nemalonumų su policija, siautėjo policijos komisariate, priekabiavo ne vien prie policijos pareigūnų, bet ir prie ją įamžinti susirinkusių fotografų bei televizijos operatorių.

Moteriai buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai už girtavimą viešumoje.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo, policija turi pranešimą, kad E. Škudzinskienė-Lisauskienė rasta mirusi kaimyno bute.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Bus atliekami papildomi veiksmai ir bus aiškinamasi, nuo ko mirė skandalingu elgesiu pagarsėjusi Kauno atlikėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (87)

Gile

Koks ji ten buvo žmogus toks. Dainos jos patiko!!! Ilsėkis ramybėje Erika.

Aldona

Jau gana tu straipsniu apie tokia “ zinoma” atlikeja, kuri yra tik geda visoms normalioms moterims, ar verta kiekviena diena kisti straipsnius apie ja,gyveno valkatos gyvenima, Kauno centre girta su benamiu santykiavo viduryje baltos dienos ,zmones baisejosi tokiu elgesiu o dabar rasot ir rasot lyg tai butu apie ka, koks gyvenimas, tokia ir mirtis.Uztenka sitos naujienos.

Luis Serrano

GAILA..labai gaila..((man ji laaabai patiko kaip dainininke ir grazi moteris- gaila ziauriai.Ilsekis Erika,remybeje-uzuojauta artimiesiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS