Dėl tiesiamo vamzdžio sustabdytas eismas Birštono gatve – jau atnaujintas | kl.lt

DĖL TIESIAMO VAMZDŽIO SUSTABDYTAS EISMAS BIRŠTONO GATVE – JAU ATNAUJINTAS

  • 11

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasipiktinę, kad be jokių išankstinių įspėjimų šįryt buvo nebeįmanoma pravažiuoti Birštono gatve. Po pietų eismas šioje kelio atkarpoje jau atnaujintas.

Atsiųstose nuotraukose matosi, kad eismas blokuojamas dėl tiesiamo vamzdžio. Transportas šia gatve šiuo metu negali judėti nė viena kryptimi.

„Vairuotojam nelieka nieko kito, kaip tik pažeisti Kelių eismo taisykles – apsisukti kertant ištisinę liniją. Kitaip neįmanoma iš ten ištrūkti. Neaišku, kiek reiktų laukti“, – niršo kauniečiai.

Vilniaus gatvėje, kuri kerta Birštono g., darbuojasi „Autokaustos“ atstovai. Jie atlieka Vilniaus g. rekonstrukciją. Keičiama daugybė komunikacijų, tinklų.

Skaitytojo nuotr.

Portalo žiniomis, po pietų eismas šioje kelio atkarpoje jau buvo atnaujintas, nors vis dar dalinai apribotas. 

„Autokausta“ portalą kauno.diena.lt informavo, kad minimi darbai nėra susiję su šios bendrovės atliekama Vilniaus g. rekonstrukcija. „Jums reikėtų kreiptis į bendrovę „Kauno vandenys“, nes ten dirba jų rangovas“, – teigė „Autokaustos“ atstovai.

„Kauno vandenų“ atstovas Andrius Nenėnas portalui kauno.diena.lt teigė, kad darbai šioje gatvėje bus baigti rytoj. 

„Vykdomas betranšėjinis 500 mm skersmens paviršinių nuotekų vamzdžio vedimas į Vilniaus gatvę. Atviri kasimo darbai nevykdomi, kadangi nenorima ardyti Birštono g. asfalto dangos“, – teigė A.Nenėnas, pridūręs, kad eismas laikinai ribojamas dvejose eismo juostose, uždėti įspėjamieji ženklai ir eismas vyksta viena.

„Prie nuotekų šulinio dėl jame dirbančių žmonių saugumo budi hidrodinaminis automobilis. Didžioji dalis kasimo darbų vykdoma rankiniu būdu. Jei neatsiras aplinkybių, apsunkinančių kasimą (stora betono danga, dideli akmenys ir pan.), rangovai darbus tikisi užbaigti rytoj“, – komentavo atstovas.

GALERIJA

  • Dėl tiesiamo vamzdžio sustabdytas eismas Birštono gatve – jau atnaujintas
  • Dėl tiesiamo vamzdžio sustabdytas eismas Birštono gatve – jau atnaujintas
  • Dėl tiesiamo vamzdžio sustabdytas eismas Birštono gatve – jau atnaujintas
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Plykis

pakenteki kaunieti, miestas tvarkosi!

vairuotojas

visiškas minimumas tų "nirštančių"

Anonimas

Klaipėdos skiltyje kosel
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS