Nemuno mįslė: atsakius į pagrindinį klausimą, jų dar liko | kl.lt

NEMUNO MĮSLĖ: ATSAKIUS Į PAGRINDINĮ KLAUSIMĄ, JŲ DAR LIKO

  • 0

Nustatyta, kieno kūnas lapkričio 13-osios ryte aptiktas Nemune ties Žemųjų Šančių krantu užstrigęs tarp akmenų. Nors šios mįslės įminimas leido teisėsaugininkams apsistoti ties viena pagrindine versija, klausimų, belaukiant ekspertų išvadų dėl velionio mirties priežasties, dar – apstu.

Kaip jau rašyta, apie tai, kad Nemune, leidžiantis į jį Vokiečių gatve žemyn, pastebėtas galimai skenduolis, buvo pranešta šeštadienį prieš devynias.

Tokį moters pranešimą gavęs Bendrasis pagalbos centras pasiuntė įvykio vieton visas specialiąsias Kauno tarnybas. Ugniagesiai gelbėtojai tos paros savo suvestinėse praneša, kad nurodytoje vietoje – maždaug trys metrai nuo kranto aptiktas negyvas iš pažiūros – apie 25-30 metų vyro kūnas. Jis perduotas policijai, kuri pranešė pradėjusį ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo.

Pirmiausiai nustatyta velionio asmenybė. Paaiškėjo, kad tai – 1999 m. gimęs Žaliakalnio policijos komisariato teritorijos gyventojas, kuris buvo ieškomas nuo lapkričio 12-osios.

Šio kartu su mama gyvenusio jauno vyro buvo pasigesta anksti ryte, kai sutartu laiku pas jį atvykęs tėvas, su kuriuo jis turėjo važiuoti darytis COVID-19 testo, nes rengėsi atostogauti, sūnaus neberado. Ir tądien jis į namus jau nebegrįžo. O lapkričio 13-osios rytą jo kūnas buvo aptiktas visai kitame Kauno krašte – Nemune ties Žemaisiais Šančiais.

Anot teisėsaugininkų, pagrindinė versija – savižudybė, nes nepaisant kai kurių įvairiai galimų traktuoti detalių galimo nusikaltimo versija – mažai tikėtina. Tačiau dar laukiama visus taškus ant „i“ sudėliosiančių ekspertų išvadų.

Gairės: jauno vyro lavonas, rastas lavonas, ant kranto rastas lavonas, nemunas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS