Šokiravo vilkikų manevrai: iš spūsties – per saugumo salelę, dvi ištisines ir iššokant prieš eismą | kl.lt

ŠOKIRAVO VILKIKŲ MANEVRAI: IŠ SPŪSTIES – PER SAUGUMO SALELĘ, DVI IŠTISINES IR IŠŠOKANT PRIEŠ EISMĄ

  • 24

Strigus eismo spūstyje visi būdai iš jo pasprukti yra geri? Net ir vilkiko vairuotojo sprendimas važiuoti priešpriešine eismo juosta?

Tokie klausimai kyla žiūrint portalo kauno.diena.lt skaitytojos atsiųstus vaizdo įrašus.

Tai, ką ji pamatė, privertė iš karto traukti telefoną ir situaciją užfiksuoti, kitaip mažai kas būtų patikėjęs, kad judrioje gatvėje galima susigalvoti tokių manevrų.

Šalia VI-ojo forto žiedo, į kurį sueina P. Baršausko, Kovo 11-osios g. bei Pramonės pr., įvykus avarijai stabtelėjo eismas, nusidriekė spūstys. Tačiau keli vilkikų vairuotojai greitai rado išeitį.

 

 

Skaitytojos nuotr.

Vaizdo įraše matosi, kaip vienas, o po to ir kitas vilkikas įveikdami žiedinę sankryžą važiuoja per saugumo salelę, kerta dvigubą ištisinę liniją ir kuo ramiausiai kelionę P. Baršausko g. tęsia „Molo“ link važiuodami prieš eismą.

 

 

Skaitytojos nuotr.

Ši žiedinė sankryža ir jo prieigos – labai avaringos, čia įvyksta daug nelaimių, todėl pamačiusi taip šaltakraujiškas Kelių eismo taisykles pažeidžiančius ir su sveiku protu prasilenkiančius vairuotojus, portalo skaitytoja buvo šokiruota.

Gairės: vilkikas, priešpriešinis eismas, Vairuotojas, kelių eismo taisyklės, spūstis, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Cianidas

Nepykit ant operatoriaus,jo protą išduoda kairėje pusėje pasirodanti vėliava

D

Laikas, skaitmeninis tachografas, alga daugumai už kilometrus, poilsis turi priklausyti kaip reikia,ir baudos už darbo režimo nesilaikyma, čia ne magnetas ant pavarų dėžes. Stovi dvi susiliete buferiais lengvos mašinos, deklaracijos nepildo, nes nesutaria kieno kalte.

vairas

duotų jums rašytojai tokia fūrą ir reikėtų kasdien dirbti paspirtukam skirtais žiedais ir vis labiau siaurėjant keliams. pažiūrėtume kaip tada kalbėtum.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS