Neris atidavė jaunojo šaulio kūną tik po trijų dienų | kl.lt

NERIS ATIDAVĖ JAUNOJO ŠAULIO KŪNĄ TIK PO TRIJŲ DIENŲ

  • 6

Nustatyta, kieno kūną sekmadienį po pietų ties Lapių seniūnijos Drąseikių kaimu atidavė Neris. Tai – jaunojo šaulio, kuriam tebuvo aštuoniolika metų, nuskendusio prieš kelias dienas Rukloje, palaikai.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai ieškojo jo kūno nuo pat tos lemtingos birželio 25-osios vakaro, kai buvo pranešta apie minėtame Jonavos rajono miestelyje skęstantį žmogų. Tačiau pranešėjas iš susijaudinimo neakcentavo, prie kurio vandens telkinio tai vyksta, dėl ko ugniagesiai gelbėtojai nuskubėjo prie miestelio tvenkinio, kur jų, žinoma, niekas nepasitiko. O perskambinus pranešėjui, šis nebeatsiliepė.

Vėliau paaiškėjo, kad nelaimė įvyko pro miestelį tekančioje Neryje – gana nuošalioje vietoje, kur maudytis išdrįsta ne kiekvienas. Pirminiais duomenimis, su draugais maudęsis aštuoniolikmetis pateko ten į sūkurį. Nors jį dar bandė gelbėti kartu buvę draugai, tai buvo ne jų jėgoms.

Aštuoniolikmečio žūtis sukrėtė Ruklą. Anot miestelio seniūnės, per karantiną jis buvo vienas didžiausių talkininkų aprūpinant maisto produktais vyresnio amžiaus kaimynus.

Neries pasiglemžto jaunojo šaulio kūno ugniagesiai gelbėtojai ieškojo kasdien – iki pat sekmadienio. Tačiau Drąseikių kaimo, ties kuriuo ant Neries seklumos galiausiai buvo aptiktas aštuoniolikmečio kūnas, dar buvo nepasiekę.

Kaip jau rašyta, apie tai, kad minėtoje vietoje guli nuskendęs žmogus, buvo pranešta sekmadienį, apie 14.30 val. – ugniagesiams gelbėtojams grįžtant iš eilinių bergždžių paieškų.

Anot vietinių gyventojų, skenduolis galėjo čia plūduriuoti jau ne viena diena. Ugniagesiai gelbėtojai rado jį apie 30 metrų nuo kranto.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kamilė

Kiek daug nelaimingų atsitikimų biški negalvos ir neskubės maudytis. Draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus ir nesąmonė elgiasi žaisti vandenyse. Nebemoka gyventi ir blogai skęsti, laikas greitai žūti. Jie durni žmonės elgtis nežais su žmonėmis vandenyje. Būk atsargūs vandenys.

...

Jau KD Zenzoriai atidirbinėja ir psich.grifams?.. :(

anonimas

Baisi nelaimė. Užuojauta šeimai ir artimiesiems
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS