Nuteistas pažįstamą vyrą nužudęs jaunuolis: sudavė ne mažiau nei 50 smūgių | kl.lt

NUTEISTAS PAŽĮSTAMĄ VYRĄ NUŽUDĘS JAUNUOLIS: SUDAVĖ NE MAŽIAU NEI 50 SMŪGIŲ

  • 6

Kauno apygardos teismas, penktadienį išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, kaltu dėl pažįstamo vyro itin žiauraus nužudymo pripažino jaunuolį.

Vilkaviškio gyventojas E. D., kuris būdamas nepilnametis itin žiauriai nužudė pažįstamą vyrą, kalės aštuonerius metus ir šešis mėnesius, pranešė teismas.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, o tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

Praėjusių metų liepą Vilkaviškyje, laukymėje šalia sporto ir pramogų centro, praeivis pastebėjo negyvą žmogų ir iškvietė policiją.

Atvykę policijos pareigūnai nurodytoje vietoje rado 35 metų vilkaviškiečio kūną su akivaizdžiomis smurto žymėmis. Vėliau ekspertai nustatė, kad jam buvo suduota ne mažiau kaip 50 smūgių.

Tą pačią dieną policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį – nepilnametį vietos gyventoją. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, vyras buvo nužudytas po išgertuvių su kaltinamuoju.

Jaunuolis pareigūnams žinomas – iki tol buvo teistas penkis kartus.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ALGIRDAS.

Matomai , jaunuolis elgėsi taip , kaip moko NE TĖVAI , O VAIKŲ TEISŲ APSAUGOS ĮSTAIGOS , matomai ''saugojosi''

Sūduvis

Būtina gražinti Lietuvoje MIRTIES BAUSMĘ, tokius išgamas kalėjimas neišauklės o suteiks daugiau įgūdžių. Žinoma pasipils dabar kaltinimai kad ne teisėjas suteikė gyvybę ir ne teisėjas turi teisę ją atimti, bet leiskite paklausti ar šis recidyvistas suteikė gyvybę žiauriai nužudytam?

elena

koks jis jaunuolis jis banditas ir kiek nedaug kainuoja zmogaus gyvybe dabar suni uzmusus gautu daugiau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS