Pakaunės naujakurių pašonėje – nekasdieniškas radinys | kl.lt

PAKAUNĖS NAUJAKURIŲ PAŠONĖJE – NEKASDIENIŠKAS RADINYS

  • 1

Pirmadienio popietę Domeikavos seniūnijos dykvietėje, kurios kaimynystėje kuriasi naujakuriai, buvo aptiktos žmogaus liekanos: kaukolė ir, kaip įtariama, kojų kaulų fragmentai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, tai buvo šuniuką Smiltynų pirmojo kaimo miškelyje ties Medžiotojų gatve vedžiojusios netoliese gyvenančios moters radinys.

Anot žemės, kuriame jis aptiktas, savininko, nuspręsta pranešti apie tai policijai, nes galbūt tai, ką aptiko jo kaimynė, yra susiję su kuria nors plačiai nuskambėjusia istorija apie be pėdsakų dingusius žmones. Nors prieš pusantrų-porą metų šioje vietoje taip pat buvo aptikta žmonių kaukolių bei kaulų fragmentų. Tada, pašnekovo žiniomis, išsiaiškinta, kad tai yra penkių-šešių žmonių, išgulėjusių šioje vietoje žemėje apie 80-90 metų, palaikai. Tačiau, tai konstatuojant, trūko vienos kaukolės.

Po šio radinio, žemės savininko patikinimu, jam nebuvo uždrausta vykdyti veiklos savo nuosavoje teritorijoje, nors tada aptiktos žmonių palaikų dalys galimai susijusios su anksčiau šioje vietoje buvusio kaimo kapinaitėmis.

Pasak pašnekovo, šį kartą kaukolę bei kaulų fragmentus galėjo iškasti ir koks nors šuo. Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai linkę pridurti, kad po žiemos žemės įšalas viską kelia į paviršių.

Ir šį kartą teisėsaugininkai lauks teismo medicinos ekspertų išvadų, kiek laiko šis nekasdieniškas radinys išgulėjo žemėje, ir kokio amžiaus galėjo būti šis žmogus. Deja, pagal tai, kas rasta, lyties nustatyti neįmanoma.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

...pagal islikusius dantis ,,,tai buvo jaunas zmogus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS