Palangoje linksmybių nepritrūko: šį kartą „sublizgėjo“ kaunietės | kl.lt

PALANGOJE LINKSMYBIŲ NEPRITRŪKO: ŠĮ KARTĄ „SUBLIZGĖJO“ KAUNIETĖS

  • 9

Palanga pradėjo sezoną. Kaip praneša „Reidas TV“ šį kartą „sublizgėjo“ dvi kaunietės. 

„Dvi merginos iš Kauno atvarė į Palangą išnuomotu automobiliu. Kažkur pašventė, kažkur kliudė kitą mašiną, sustojo viešoje vietoje, tada keleivė „per kakliuką patvarkė“ butelį šampano ir tarą švystelėjo į krūmus“, – rašoma feisbuke.

Žmonės, pamatę tokį vaizdą, iškvietė policiją. Atvykus pareigūnams, merginos nėrė į krūmus. Pranešama, kad pareigūnai iškrapštė iš slėptuvės merginas ir vairuotojai nustatytas vidutinis girtumas – 2.20 promilės, antru pūtimu pasiektas gerokai didesnis rezultatas – 2.66 promilės.

Merginos nusiteikusios vasariškai: suknelės lengvos, įsispiriamos basutės. Pasirodo, kad merginos švęsti buvo gerokai nusiteikusios – pranešimą policija gavo dar dieną. 

„Policijai buvo pranešta, kad vyriškis smurtauja prieš moterį. Mušeika pūstelėjo virš 2, mušamoji taip pat virš 2 promilių. O vakare mušamoji jau surasta krūmuose, kaip fatališko automobilio ekipažo narė. Tai ji išmetė tuščią šampano tarą į krūmus, sukeldama poilsiautojų pasipiktinimą. Automobilyje rastas ir trijų litrų stiklainis su sriuba. Žodžiu, pasirūpinta ir pagiriomis“, – praneša „Reidas TV“.

GALERIJA

  • Palangoje linksmybių nepritrūko: šį kartą „sublizgėjo“ kaunietės
  • Palangoje linksmybių nepritrūko: šį kartą „sublizgėjo“ kaunietės
"Reidas TV" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tai va tokios

cempiones ir brenda gilyn i liuna : prisisportavusios nezinia nuo ko pastoja,veliau ,net pacios nesuvokia,kad laukiasi,gimdo girtus,nelaimingus kudikius,o juos arba kur ismeta,ar nuzudo.Tokia siu zygdarbiu realybe.Ar ne laikas susirupinti tokiu geguciu vaisingumu, seimunai? Dabar musu istatymai draudzia be valdzios zinios net medi savame sode nupjauti,o va alkoholikems gegutems tik ieskome pagalbos.O juk taip yra, - jei pats nenoresi,tau niekas to brudo i burna nesupils,o jei tu noresi, - is taves jo niekas neatims, ar ne ?

?

Kada Palangoje pradės policija savo sezoną?

Palangiškis

grazu kai į kaimą uzsuka svečiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS