Palemono detektyvas: senolė žuvo, išėjusi ieškoti policijos išsivežto sūnaus? | kl.lt

PALEMONO DETEKTYVAS: SENOLĖ ŽUVO, IŠĖJUSI IEŠKOTI POLICIJOS IŠSIVEŽTO SŪNAUS?

  • 2

Atlikus privačiame Palemono tvenkinyje aptiktos devintą dešimtį pradėjusios senolės palaikų skrodimą, patvirtinta tai, kas konstatuota pirminės jų apžiūros metu – jokių smurtinės mirties požymių nėra. Nors, turint galvoje velionės sūnaus, gyvenusio su motina, konfliktišką charakterį, dėl jos mirties priežasties pradėtam ikiteisminiam tyrimui vadovauja prokurorai, besispecializuojantys nužudymų bylose.

Ekspertui konstatavus, kad 81-erių D.S., gyvenusios Apnarų gatvėje, mirties priežastis – paskendimas, ikiteisminis tyrimas greičiausiai bus nutrauktas, nesant nusikaltimo požymių. Tačiau, tik po visų suplanuotų velionės kaimynų bei artimųjų apklausų. Jeigu per šias nepaaiškės jokių naujų aplinkybių.

Kaip jau rašyta, D.S., sirgusios ne tik depresija, dėl ko neatmetama ir galimos savižudybės versija, bet ir turėjusios kitų lėtinių ligų, galėjusių lemti nelaimingą atsitikimą, kūną, plūduriuojantį apie porą metrų nuo kranto, pirmadienio popietę aptiko jau minėtas jos 49-erių metų sūnus.

Patikslintais duomenimis, jis teigė paskutinį kartą matęs mamą apie devintą-dešimtą ryto – dar gulinčią lovoje. Kai pasakė jai, kad eina į lauką vandens.

Neatmetama, kad nelaimė galėjo įvykti, motinai išėjus ieškoti sūnaus, nes apie 10 val. jį išsivežė į namus atvykusi policija. Į apklausą Panemunės policijos komisariate atliekamame ikiteisminiame tyrime. Pirminiais duomenimis, dėl dar vieno jo konflikto su kaimynais.

Žinomas šis viengungis dėl savo konfliktų su kaimynais ir Petrašiūnui seniūnijai, kurios darbuotojų atžvilgiu taip pat yra laidęs grasinimus nužudyti.

Atgal į namus pareigūnai jį tądien parvežė tik apie 16 val. Ir po dešimties minučių buvo gautas pranešimas apie radinį šios sodybos tvenkinyje, savo dydžiu bei forma primenančiame kanalą. Velionės sūnus teigė aptikęs ten motiną, kai neradęs jos namuose – tik paklotą lovą, išėjo senolės ieškoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nesvarbu

Idomu ko policija laukia kol savo grasinimus igyvendins visur juk grasina net savivaldybeje buvo sulaikytas su peiliu uzdaryt tokius priverstinai o ne veziot pirmyn atgal gal ir motina butu gyvenus simta metu ir be depresijos

terbakrauskis

twinpypsas ir tiek...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS