Parduotuvėje paliktas telefonas kaipmat dingo: ieškomas šis vyras | kl.lt

PARDUOTUVĖJE PALIKTAS TELEFONAS KAIPMAT DINGO: IEŠKOMAS ŠIS VYRAS

  • 9

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet rugpjūčio 8 d. apie 21.05 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje esančioje parduotuvėje mokėdama už prekes moteris savitarnos kasoje paliko mobiliojo ryšio telefoną, kurio sugrįžusi neberado. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 64840 arba rašyti el. paštu viktorija.varpuliene@policija.lt.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

geda

veido atpazinimo irangos policija dar neturi, idomu , kodel,dar vis laukia zmoniu pagalbos, o paskui skundikais vadina

AŠ Manau

Komentarai parodo kokie nesąžiningi žmonės galimai šalia mūsų gyveną.Lazda turi du galus ir saugokitės smūgio kitų galų vagis.

idomu kaip gali nubausti ta

kuris sakys paeme telefona ir nesa i policija priduoti si radini.Istatymuose nera apibrezta per kiek laiko zmogus radini turi priguoti pvz.i policija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS