Pareigūnai aiškinasi, kas Kaune apšvarino maisto prekių parduotuvę | kl.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS KAUNE APŠVARINO MAISTO PREKIŲ PARDUOTUVĘ

  • 9

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Anot policijos, balandžio 30 d. apie 19.45 val. Kaune, K. Petrausko g., iš parduotuvės pavogti alkoholiniai ir energetiniai gėrimai bei kitos maisto prekės. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos vyrus, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 649 36 arba 112, arba el. paštu rasa.rackyte@policija.lt.

Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Lankytoja

Panašių vaikėzų gauja žukausko g. Šile ta pati daro .prisidėję į krepšelį išbėgo su alkoholiu ir gauja visa nubego.tai kaimynė sakė kad policija tegul skirpos g.vaiknamis yra ten paklausineja foto parodo gal atpažins chuliganelius

SCIPAKAS.KAU.

Norisi bet ner uz ka tevai uz minimalkia kupras lenkia kad nors us komunalines susimoket ir ant pygiausiu produktu nekokybisku kad seima ismaitynti,o viskas vis branksta mokesciu nasta vis dideja ir nauji mokesciai ubagus slegia o ne turcius.

...

ukrainiečiai siautėja,kiekvieną dieną pilni autobusai iš ten šniūrais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS