Pareigūnai sustabdė sunkiai apgirtusio dviratininko kelionę link parduotuvės | kl.lt

PAREIGŪNAI SUSTABDĖ SUNKIAI APGIRTUSIO DVIRATININKO KELIONĘ LINK PARDUOTUVĖS

  • 4

Kauno apskrities policijos pareigūnai liepos 17–23 dienomis tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę Kelių policijos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 830 greičio viršijimo atvejų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, penktadienį, apie 16 val., Kaišiadorių r., Žiežmarių miestelyje, pareigūnai pastebėjo neblaivų 59-erių metų vyrą, kuris vairavo dviratį.

Vyras teigė, kad vyko iš draugo namų į parduotuvę, tačiau buvo sustabdytas policijos pareigūnų. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,89 prom.

Šeštadienį, apie 13.50 val., Kaune, Savanorių pr., automobilis „Toyota“, vairuojamas neblaivios 36-erių metų moters, susidūrė su automobiliu „Seat“, vairuojamu vyro. Iš automobilio „Toyota“ vairuotojos sklido stiprus alkoholio kvapas. Moteriai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,21 prom. Negana to, vairuotoja neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę.

Savaitgalį ir pirmadienį Kelių policijos pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu pareigūnai Kauno ir Jonavos miestuose bei rajonuose patikrino apie 4,6 tūkst. transporto priemonių. Buvo nustatyta 15 neblaivių vairuotojų (girtumo laipsnis svyravo nuo 0,20 prom. – sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojui, iki 2,89 prom.).

Iš viso per praėjusią savaitę Kelių policijos pareigūnai nustatė 20 neblaivių vairuotojų ir 11 asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo 18 eismo dalyvių (2022 m. iki liepos pabaigos – 9), 362 sužeisti (2022 m. iki liepos mėnesio pabaigos – 362).

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ir vel

biudzetas be akcizo ir PVMo liks...

Kokie

Didvyriai, pagavo girtuoklį ant dviračio

kilbukas

neber ka baust tai greit persimes ant pesciuju... greiti matuos ,batu padus tikrins ar protektorius nenudiles, ziures ar PSD imoketas...baudomis dresiruos ir mokins geroves ystaymu.... nieko asmenisko tiesiog biznis...vakaru koloniju kultura....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS