Pareigūnų apsilankymas pas jonavietį nepraėjo veltui: per kratą rasti prekybai paruošti narkotikai | kl.lt

PAREIGŪNŲ APSILANKYMAS PAS JONAVIETĮ NEPRAĖJO VELTUI: PER KRATĄ RASTI PREKYBAI PARUOŠTI NARKOTIKAI

  • 1

Ketvirtadienį Jonavoje pareigūnai sulaikė galimai narkotinių medžiagų pirkėją ir platintoją, kurio namuose buvo surengta krata. Apsilankymas pas jonavietį nepraėjo veltui – rastos supakuotos ir prekybai paruoštos galimai kanapės ir amfetaminas.

Kaip pranešė policija, gegužės 16-osios vakarą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai surengė pasalą Jonavoje ir sulaikė du vyrus, iš kurių – vienas. gimęs 1995 m., galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, o kitas, gimęs 1990 m., – galimai jas įsigijo. Sulaikyti vyrau yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas įvairias nusikalstamas veikas.

Pareigūnai, siekdami išaiškinti nusikalstamą veiką, atliko kratą narkotinių medžiagų platinimu įtariamo vyro namuose ir garaže. Nuodugniai patikrinus patalpas rasta daugiau nei 60 maišelių su galimai narkotinėmis-psichotropinėmis medžiagomis. Įtariama, kad tai kanapės ir amfetaminas, kurie buvo supakuoti ir paruošti realizacijai – nelegaliai prekybai.

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. ir 260 str. 1 d. Už nusikalstamas veikas asmenims gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuojančio ir jam vadovaujančio Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokuroro prašymu jonaviečiui, kuris galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, skirta kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

GALERIJA

  • Pareigūnų apsilankymas pas jonavietį nepraėjo veltui: per kratą rasti prekybai paruošti narkotikai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

SCIPAKAS.KAU.

Kada legalizuos mazeu darbo butu mentam vistiek kaip vartoja nuo rusu laiku net ir niekados nebuvo kad butu deficitas yra visko ir net daugiau.Nesuprantu kaip negalima sutvarkyti sito zmoniu gyvenimo griovimo mehanizmo.turbut viskas viena virve surista

SUSIJUSIOS NAUJIENOS