Incidentas Partizanų gatvėje: policijai nepaklusęs 19-metis prisidarė teisinių problemų | kl.lt

INCIDENTAS PARTIZANŲ GATVĖJE: POLICIJAI NEPAKLUSĘS 19-METIS PRISIDARĖ TEISINIŲ PROBLEMŲ

  • 17

Ketvirtadienio vakarą Kaune, Partizanų gatvėje, policijos pareigūnai ant žemės paguldė ir antrankiais surakino jauną vyrą. Paaiškėjo, kad jis prisidarė teisinių problemų, kaip mėgstama sakyti, „lygioje vietoje“.

Šis vietinių gyventojų įamžintas incidentas įvyko prie liūdnai pagarsėjusio Partizanų gatvės 3-iojo namo.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt jį pakomentavo labai lakoniškai.

„21.44 val. prie Partizanų gatvės 3-iojo namo policijos pareigūnams teko sulaikyti vyriškį. Jis sulaikytas, nes nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų. Galiu pakomentuoti tik tiek“, – sakė budėtojas.

Penktadienį Kauno policijos atstovė pateikė portalui daugiau informacijos apie šį įvykį. Jos teigimu, sulaikytasis pateko į tuo metu teritorijoje dirbusių uniformuotų Dainavos policijos komisariato pareigūnų akiratį atsitiktinai. Kai išėjęs iš laiptinės akivaizdžiai vengė bet kokio kontakto su jais: iš pradžių mėgino pasišalinti paspartinęs žingsnį, galiausiai puolė bėgti. Kas sukėlė dar didesnį pareigūnų įtarimą. Ir šie jį paviję ne tik sulaikė, bet ir uždėjo antrankius.

Sulaikytasis buvo pristatytas į policijos budėtojų dalį, kur nustatyta jo asmenybė bei atlikta asmens apžiūra. Jokių draudžiamų daiktų šis devyniolikmetis neturėjo, todėl jam surašytas tik administracinio nusižengimo protokolas dėl teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymo. Už tai gresia bauda nuo 140 iki 600 eurų. Jos dydis priklausys nuo to, ar šis jaunuolis jau yra baustas už panašius dalykus. 

Patikslinti, ar šis devyniolikmetis jau buvo žinomas policijai iki šio incidento, jos atstovė negalėjo. Kaip ir atsakyti į klausimą, kaip jis teisinosi, kodėl nepakluso pareigūnams.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Durnių

Muša ir bažnyčioje....

Žinovas

Ryžtingi, pastabūs , miklūs policininkai. Kaip Skvernelis ,kai užlaužė Garliavos pedofilinius patvorinius .

Šešuolių kaimas

Duot per kuprą . Dažniau. Kontroliuot visuomenės mėšlą. Stipriau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS