Pirmąją Naujųjų metų dieną mįslingai dingo kaunietė: artimieji prašo visuomenės pagalbos | kl.lt

PIRMĄJĄ NAUJŲJŲ METŲ DIENĄ MĮSLINGAI DINGO KAUNIETĖ: ARTIMIEJI PRAŠO VISUOMENĖS PAGALBOS

  • 8

Sausio 1-ąją dingo ir iki šiol neatsiranda 46-erių kaunietė Ernesta Jurkuvienė. Moters dukra prašo visuomenės pagalbos ir tikisi, kad atsiras mačiusių ar ką nors žinančių apie jos mamą.

„Sausio 1 dienos rytą ji jau buvo įtartina – atsikėlė susirinko drabužius – sportines kelnes bei sportinius batelius ir iš namų Aleksote, Aukštojoje gatvėje, išvažiavo į darbą. Jai skambinau apie 12 valandą, tada dar ragelį pakėlė, bet buvo labai keista. Atrodė, lyg verktų. Klausiau: kur tu esi? Iškviesiu taksi. Pasakė, kad nereikia“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sausio 9-ąją pasakojo dingusiosios dukra prisistačiusi Vaida.

Pašnekovė sakė nuvykusi į parduotuvę Kaune, Šiaurės prospekte, kur E. Jurkuvienė dirbo valytoja. Tačiau ten moters neberado.

Sausio 7-ąją apie dingimą artimieji pranešė Kauno apskrities pareigūnams. Peržiūrėjus darbovietėje esančius vaizdo įrašus, teigė Vaida, matyti, kad jos mama iš darbo išėjo apie 12.15 val.. Nuo to laiko E. Jurkuvienės telefonas išjungtas, o artimieji nesulaukia jokių žinių.

Ernesta Jurkuvienė. / Asmeninio archyvo nuotr.

„Policijai pranešėme, visur ieškojo – ir pas sugyventinį, draugus, ir kitose vietose, bet niekur nerado. Prieš tris mėnesius mirė jos vyras ir ji nuolat kartojo, kad labai nori pas savo vyrą, todėl labai bijau, kad nebūtų kažko sau pasidariusi“, – atviravo E. Jurkuvienės dukra.

Ji nuolat kartojo, kad labai nori pas savo vyrą, todėl labai bijau, kad nebūtų kažko sau pasidariusi.

Dingusi kaunietė yra 46-erių metų amžiaus, 185 cm ūgio. Išeidama iš namų sausio 1-ąją vilkėjo pilkos spalvos kelnes, juodą striukę. Skiriamieji požymiai: ant dešinės rankos raumens yra mėlynos spalvos vielos tatuiruotė, o ant dešinės kojos – tarp kelėnio ir kulno maždaug sprindžio dydžio drugelio tatuiruotė.

Kauno apskrities pareigūnai patvirtino, kad pranešimas apie dingusią E. Jurkuvienę buvo gautas sausio 7 dieną. Tądien vykdyta moters paieška, tačiau jos rasti nepavyko.

Sausio 9-ąją artimieji dar kartą pranešė, kad moteris taip ir neatsirado. Pareigūnai pažadėjo imtis veiksmų ieškant dingusiosios.

Žinančius, kur galėtų būti E. Jurkuvienė, ar turinčius bet kokios kitos reikšmingos informacijos, dukra Vaida prašo susisiekti tel. nr. +37067651833 arba pranešti pareigūnams tel. 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

×

Šiek tiek ilgokai delsta ieškoti.Bent aš taip manau.

nu nu

185 cm ūgio ??? oho, aukta

M.K.

jau jos nėra gyvulių tarpo.Ja ras tik reikės laiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS