Per plauką nuo tragedijos liūdnai pagarsėjusiame Kauno bendrabutyje: įtariamoji – fotomodelis? | kl.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS LIŪDNAI PAGARSĖJUSIAME KAUNO BENDRABUTYJE: ĮTARIAMOJI – FOTOMODELIS?

  • 18

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad vieną antradienio vakaro incidento liūdnai pagarsėjusio Partizanų gatvės bendrabučio bendro naudojimo virtuvėje dalyvį teko skubiai operuoti dėl jo gyvybei kilusio pavojaus, o vienintelė moteriškos lyties jo dalyvė yra tokiu pačiu vardu ir pavarde, kaip vienos Vilniuje bei Kaune veikiančios fotomodelių agentūros tokio paties amžiaus fotomodelis.

Kaip jau pranešta, informacija apie šį incidentą pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius praėjusios paros įvykius.

Pranešama, kad apie 22 val. minėto Kauno policijai gerai žinomo Partizanų gatvės bendrabučio, kuris jau ne vienerius metus vadinamas tiksinčia bomba, bendro naudojimo virtuvėje kilo mįslingas konfliktas, kuriame dalyvavo 2005 m. gimusi moteris ir trys vyrai: du, gimę 2003 m., ir vienas, gimęs 2005 m. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, pastarasis – dar nepilnametis.

Ne per seniausiai pilnamete tapo ir vienintelė šiame incidente dalyvavusi moteriškos lyties atstovė, kuri galimai yra ne tik fotomodelis, bet ir pasiekusi ne vieną pergalę ant dziudo tatamio. Arba panašaus amžiaus mergina tokiu pačiu vardu bei pavarde yra ir vienos pakaunės sporto mokyklos auklėtinė.

Tačiau šį kartą konfliktas buvo sprendžiamas su virtuviniu peiliu rankoje.

Nors areštinėje po jo atsidūrė ir šio bendrabučio gyventojas, gimęs 2003 m., pas kurį aštuoniolikmetė esą tądien atvyko ruošti pamokų, bet galiausiai viskas baigėsi iš pradžių viskio buteliu, vėliau – brendžio, portalo kauno.diena.lt duomenimis, aštuoniolikmetė prisipažino, kad kitus du jaunuolius sužalojo ji. Tačiau pareigūnams užkliuvo sulaikymo metu buvusios kruvinos jos draugo rankos, nors šis ir tikino, kad tik bandęs padėti vienam iš sužeistųjų.

Asociatyvi BNS nuotr.

Kitas 2003 m. gimęs jaunuolis yra buvęs minėtos aštuoniolikmetės vaikinas. Ir yra pagrindo įtarti, kad jis galėjo pavyduliauti jos savo bendraamžiui, tačiau tai išreiškė labai jau nevykusiai – iš pradžių išmetė per langą jos rankinę, vėliau, anot pačios aštuoniolikmetės, net bandė prieš ją smurtauti, dėl ko ji tikina ir buvusi priversta nuo jo gintis. Tada į jos rankas ir pateko virtuvėje buvęs peilis.

Aštuoniolikmetė tikina nemačiusi, kur pataikiusi savo skriaudikui. O jam buvo durta į kaklą. Iš įvykio vietos nukentėjusysis skubiai nuvežtas širdies chirurgijos specialistams. Jo gyvybei grėsė pavojus.

Per konfliktą nukentėjo ir aštuoniolikmetės dabartinio draugo jaunesnysis brolis, gyvenantis kartu su vyresnėliu. Į jį aštuoniolikmetė prisipažįsta paleidusi peilį dėl įžeidžiančio epiteto. Tačiau pataikė tik į lūpą, padarydama durtinę jos žaizdą.

Septyniolikmetis gydosi ambulatoriškai.

Aštuoniolikmetė kartu su savo dabartiniu draugu buvo sulaikyti ne įvykio vietoje, o prie „Hyper Maximos“, į kurią esą ėjo pirkti pieno, nes buvo girdėję, kad jis – geras priešnuodis gavus ašarinių dujų. O šiomis aštuoniolikmetę buvo pavaišinęs septyniolikmetis šio incidento dalyvis.

Sulaikius aštuoniolikmetę jai nustatytas 1,13 prom. girtumas.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

ALGIRDAS.

Jeigu tai fotomodelis , tai aš kosmonautas .

Jomas

Man patinka kai panos apipesa suskius gaidelius. Jei vyras ne vyras, o tik nusmurgelis, tai pagal gamtos desnius patele jam perkanda gerkle ir ji sueda. Patelei reikia tikro patino. Nemaciau kad moterys su peiliu pultu ant tikro vyro. Tikra vyra pamaciusios jos apie lova ir buckius galvoja, o ne apie kara. Musasi tik su tais, kurie ne vyrai, kelnese nieko neturi. Na ir tegul pesioja tokius.

Anonimas

Nepanašu, kad būtų fotomodelis, išvaizda nekokia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS