Po avarijos judrioje sankryžoje – automobilis ant stogo (ieškomi liudininkai) | kl.lt

PO AVARIJOS JUDRIOJE SANKRYŽOJE – AUTOMOBILIS ANT STOGO (IEŠKOMI LIUDININKAI)

  • 12

Antradienį po pietų Kaune įvyko eismo nelaimė. Jos metu vienas automobilis apvirto ant stogo. Kadangi vairuotojai nesutaria dėl kaltės, ieškomi avarijos liudininkai.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie avariją judrioje Taikos pr. ir Garažų g. sankryžoje gautas 12.40 val.

Pasak pareigūnų, šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Peugeot“ ir „Ford“ markių. Nelaimės vietoje buvusių liudininkų nuotraukose matoma, kad smūgio būta stipraus. Abi transporto priemonės gerokai apgadintos, o „Ford“ dar apvirto ant stogo.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovė, per avariją žmonės nenukentėjo, vairuotojai blaivūs.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Po kelių valandų su portalo kauno.diena.lt redakcija susisiekė mergina, kuri paprašė pasidalyti pagalbos prašymu.

„Po avarijos atvyko pareigūnai, tačiau nei vienas vairuotojas nepripažįsta savo kaltės. Šioje sankryžoje nėra vaizdo stebėjimo kamerų, todėl labai prašytume visų, kurie matė ar užregistravo šią nelaimė vaizdo registratoriumi, atsiliepti“, – viltingai sakė mergina ir pridūrė, kad susisiekti su vienu avarijos dalyviu galima telefonu +37062390000.

GALERIJA

  • Po avarijos judrioje sankryžoje – automobilis ant stogo <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
  • Po avarijos judrioje sankryžoje – automobilis ant stogo <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, avarija Kaune, eismo nelaimė, apvirto automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

o

patys negali registratorius isidėt? Tada iškart kaltieji nurimsta. Į mus, stovinčius perėjoje atlėkė ir dideliu greičiu rėžėsi, dar šaukė ko stovim, bandė apkaltint, patys policiją kvietėsi. Dejavo, kad vėl savo mašiną sudaužė, o kad mūsų sukūlė tai nė motais buvo. Bet kai sužinojo, kad yra video registratorius greit nurimo ir be ginčų savo kaltę prisiėmė. Taip kad susidėkit registratorius ir kaltininkai bus kaip ant delno

...

Kaip krabas, taip ir kiti.

Petia

Ir blondine uz vairo.i taikos ivaziuot yra rodykles zalios bet gozeliai nelaukia or suka is kart ir pyst virsta ant sono t yra papi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS