Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus? | kl.lt

PO SEKMADIENIO AVARIJŲ – KAUNIEČIO REAKCIJA: KUR JIE SKUBA? Į KAPUS?

  • 18

Saulėtą sekmadienį Kaune pasipylė eismo nelaimės. Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, tądien mieste užregistruoti trys eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės, ir panašu, kad dar ne vienas, pasibaigęs kur kas laimingiau. Netrūko ir neblaivių kelių „erelių“. 

Anot Kauno policijos budėtojo, 11.02 val. Elektrėnų g. 1 susidūrė trys automobiliai – „Renault“, „Volkswagen“ ir BMW.

Pasak avariją mačiusių vairuotojų, smūgis buvo nemenkas, transporto priemonės atsidūrė skirtingose kelio pusėse, o „Renault“ dar užvažiavo ant kelkraščio.

„Lekia kaip akis išdegę. Kur jie skuba? Į kapus? Ne tik savęs nežiūri, bet ir aplinkiniams grėsmę kelia!“ – būti atidesniems ragino portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Į nelaimės vietą vyko ir pareigūnai, ir net keli greitosios pagalbos ekipažai.

Ne tik savęs nežiūri, bet ir aplinkiniams grėsmę kelia!

Pasak Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės, medikai buvo kviesti dėl trijų vaikų, važiavusių viename iš automobilių. Tačiau atvykus į nelaimės vietą ir juos apžiūrėjus, sužalojimų nenustatyta.

„Vaikai atsipirko išgąsčiu ir menkais skausmais nuo saugos diržų. Į gydymo įstaigą jie nebuvo išgabenti“, – detalizavo medikų atstovė.

Panašiu metu, apie 11 val., dar viena avarija fiksuota A. Juozapavičiaus pr. Šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Peugeot“ ir BMW.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Į nelaimės vietą taip pat kviesta greitoji medicinos pagalba. Kaip portalui kauno.diena.lt teigė medikų atstovė, vienam vairuotojų sutriko širdies ritmas, kitas taip pat skundėsi negalavimais. Tačiau po pirminės apžiūros vietoje, į gydymo įstaigą jie vykti atsisakė.

„Vyrai teigė nenorintys iš avarijos vietos patraukti transporto priemonių“, – atsisakymo priežastis vardijo greitosios medicinos pagalbos atstovė. Iš to galima manyti, kad vairuotojai nesutaria dėl kaltės ir laukia atvykstančių pareigūnų.

Belieka tik džiaugtis, kad susidūrimo metu pavyko išvengti galimos didesnės nelaimės – avarija įvyko prie pat pėsčiųjų perėjos, o „Peugeot“ taip ir liko stovėti joje.

16.20 val. Kėdainių ir Josvainių gatvių sankryžoje susidūrė 20-mečio vairuojamas automobilis „Subaru“ ir motociklas „Harley“, kuriuo važiavo 21-erių mergina. Pastaroji dėl patirtų sužalojimų iš įvykio vietos buvo išvežta į gydymo įstaigą.

Vakarop Kauno gatvėse pasirodė ir neblaivūs kelių „ereliai“.

Vieną tokią tiksinčią bombą policijai apie 20 val. pavyko nukenksminti V. Krėvės prospekte. Jame patikrinimui sustabdyto „Mercedes-Benz“ vairuotojas pripūtė į alkoholio matuoklį 2,82 prom. Maža to, paaiškėjo, kad šis 43-ejų kelių „erelis“, kuriam buvo nustatytas sunkus girtumas, jau yra praradęs teisę vairuoti automobilį. Greičiausiai, už panašų akibrokštą.

21.25 val. Palemone, Jazminų gatvėje, kitas neblaivus kelių „erelis“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė medį. Šiam 27-erių vairuotojui nustatytas vidutinis – 2,42 prom. – girtumas.

GALERIJA

  • Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus?
  • Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus?
  • Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus?
  • Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus?
  • Po sekmadienio avarijų – kauniečio reakcija: kur jie skuba? Į kapus?
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Vaidas

kazkodel manau, kad Juozapaviciaus pr. dali avariju itakoja saugumo saleles ir apsaugines tvoreles, kurios riboja matomuma.

RJ

Ooooo..... BMW . Tai kazkiek bus ramu Vaisvydavoje. Zinoma, kol susiremontuos.

Ž. Valstiečių Beretininkė

Savo gyvybės nevertinimas būdingas posovietinėm valstybėm . Čia masinis Albanijos , Ukrainos , Rusijos , Rumunijos .......reiškinys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS