Po skandalingo įvykio Kaune: prašo R. Jakščiui užsegti apykoję ir iš namų išleisti tik valandai | kl.lt

PO SKANDALINGO ĮVYKIO KAUNE: PRAŠO R. JAKŠČIUI UŽSEGTI APYKOJĘ IR IŠ NAMŲ IŠLEISTI TIK VALANDAI

Kauno apygardos prokuroras penktadienį kreipėsi į Kauno apylinkės teismą, prašydamas už seksualinius nusikaltimus teisiamam Remigijui Jakščiui skirti intensyvią priežiūrą – apykoję ir išleisti jį iš namų tik valandai per parą.

„Prašoma nustatyti, kad asmuo visą parą būtų namuose, per parą vieną valandą galėtų išvykti apsipirkti“, – BNS sakė prokuratūros atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Prokurorui pateikus prašymą, teismas paskirs jo svarstymo datą.

Kauno gyventojams pranešus apie nepilnamečio apsilankymą pas vyrą, teistą už seksualinius nusikaltimus, pareigūnai trečiadienio vakarą paauglį rado pasislėpusį name esančioje nišoje.

„Tada tapo akivaizdu, kad asmuo pažeidė kardomąją priemonę nebendrauti su nepilnamečiais, dėl to kreiptasi dėl griežtesnių kardomųjų priemonių“, – BNS sakė T. Merkevičiūtė.

R. Jakštys pernai buvo nuteistas už nepilnamečių berniukų seksualinį tvirkinimą. Šiuo metu teisme yra nagrinėjama dar viena panašaus pobūdžio byla. Teismas minėtam asmeniui buvo uždraudęs bendrauti su nepilnamečiais.

Tada tapo akivaizdu, kad asmuo pažeidė kardomąją priemonę nebendrauti su nepilnamečiais.

Anksčiau išnagrinėtoje byloje, kurioje R. Jakštys nuteistas už nepilnamečių seksualinį tvirkinimą, nustatyti keturi nukentėję nepilnamečiai, šiuo metu nagrinėjamoje – trys.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, policija trečiadienio vakarą, apie 20.25 val., gavo pranešimą, jog Kaune, Pasimatymo akligatvyje, pas 25-erių vyrą pastebėtas nepilnametis asmuo.

Nepilnametį, gimusį 2008 metais, policija aptiko pasislėpusį gyvenamajame name esančioje nišoje. 

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

KK2 veidas

sitas personazas buvo kvieciamas i LNK laida ir paskojo apie savo sviesia ateiti.pedofilai prie ladzberginiu klesti viesai.

Landa

Pamanyk tik, apykoję uždės, juokų darbas, telefoną juk turi? Turi. Niekas neatėmė.Tai kame problema? Pasikvies senus draugus, paskambins, pasikvies vaikučius, ir balius “do upadu, o jieblia do utra”. Juk jam niekas neuždraudė ką nusipirkti “per valandą”? Oj daug, daug variantų palikta kaip pedofilams išsisukti ir nelikti “alkaniems”.

Kawenskas

Kamuolinui respectas... Nėr tvarkos ant tos LT! Pusę rimtų žmonių sėdi sufabrikuotom bylom,o tuo tarpu gaidžei su vištom kosmonautėm baige betvarkę įvesti į LT....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS