Po vagystės Kauno prekybos centre – į policijos akiratį | kl.lt

PO VAGYSTĖS KAUNO PREKYBOS CENTRE – Į POLICIJOS AKIRATĮ

  • 3

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Anot policijos, sausio 4 d. apie 20.28 val. Kaune, A. Kriščiukaičio g., iš prekybos centro vyras pasisavino tabako gaminius, energetinius gėrimus ir kitas įvairias maisto prekes. Padaryta turtinė žala siekia apie 120 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK miesto Santakos policijos komi-sariato pareigūnus telefonu 8 700 606 80 arba 112, arba el. paštu viktorija.palioniene@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Po vagystės Kauno prekybos centre – į policijos akiratį
  • Po vagystės Kauno prekybos centre – į policijos akiratį
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Romas

O kaip tarybos nariai plauna pinigus su čekiukais,tai typo ne vagystė. Priremti prie sienos ,neša pinigus atgal. Vsio zakonno.vagių toleravymas

As

Ne ne jus geriau seimo norai priimkit plus da istatimas kad baud nuo 150 eur ir da +mokat u vagystes parduotuvej premijas tada bus tobula.Nesvarbu kad prekes yra draustos

martynas

ten i ta krautuve is vis baisu eiti ,frontas stovi pinigu prasineja ,o kas darosi uz krautuves baisu kur seniunas ziury ? kur seniunaite ?kas pensininkus apsaugos ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS