Policijos reidas: išaiškinti žmonės, keturračiais niokoję gamtą | kl.lt

POLICIJOS REIDAS: IŠAIŠKINTI ŽMONĖS, KETURRAČIAIS NIOKOJĘ GAMTĄ

  • 18

Laikinasis Kauno apskrities policijos vadovas Elanas Jablonskas savo feisbuko paskyroje šeštadienį informavo apie policijos pareigūnų surengtą reidą, kurio metu buvo išaiškinti žmonės, keturračiais niokoję gamtą.

"Su Kauno rajono meru Valerijumi Makūnu ne vieną kartą kalbėjomės apie neatsakingų piliečių pomėgį važinėtis keturračiais ir daryti žalą gamtai.

Todėl šiandien Kauno apskr. VPK  Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, pasitelkę vieną keturratę transporto priemonę, atliko prevencinį reidą Kauno r., Karmėlavos sen., Karmėlavos II k., Ramučių k., Margavos k., Vaistariškių k., Rykštynės k., Pilėnų miške, Pelenių k.

Taip pat pareigūnai vykdė vandens telkinių, krantų, pievų, miško kontrolę, siekiant užfiksuoti keturrates transporto priemones vairuojančių asmenų daromus administracinius nusižengimus.

Kartu su policijos pareigūnais reide dalyvavo socialiniai partneriai: Aplinkos apsaugos departamento prie Aplinkos ministerijos Kauno valdybos, Valstybinės miškų urėdijos VĮ Dubravos regioninio padalinio, Valstybinės miškų tarnybos Miškų ūkio priežiūros skyriaus pareigūnai", - rašo E.Jablonskas.

Pasak jo, per reidą Karmėlavos sen., Kauno r. buvo sustabdytos penkios keturratės transporto priemonės dėl miško paklotės ardymo ir niokojimo.

"Vienas keturratis registruotas Anglijoje. Pažeidėjai paaiškino, kad transporto priemones  išsinuomojo ir šiandien švenčia bernvakarį.

Asmenys su pažeidimu sutiko, gailėjosi. Pradėtos 5 administracinio nusižengimo bylos teisenos.

Tokios priemonės bus vykdomos ir ateityje", - žada Laikinasis Kauno apskrities policijos vadovas.

 

 

GALERIJA

  • Policijos reidas: išaiškinti žmonės, keturračiais niokoję gamtą
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

v

Skaitytojas paminėjo problemą, liečiančią palaidus šunis. Tai čia juntamas didelis progresas: kakučius renka, pavadėlį turi. Kiek buvo straipsnių, kiek žmonių piktinosi, kiek buvo apkandžiotų, išgąsdintų! O kiek braidyta šunų išmatose! Prireikė maždaug 30 metų, kad padėtis keistūsi. Tai ir su keturračiais bus tas pats, nebent jie bus nepopuliarūs. Esmė tame, kad nėra pagarbos žmogui.

Anonimas

Gaus baudas po 10 eurų ir žvengs. Va porą nušovus tai būtų efektas.

?

Kada pradės bausti palaidų śunų savininkus Nemuno saloje, santakos parke, ąžuolyne ir neretai Laisvės alėjoje?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS