Prestižinės Kauno gatvės kriminalas: neapsieita be policijos ir ugniagesių | kl.lt

PRESTIŽINĖS KAUNO GATVĖS KRIMINALAS: NEAPSIEITA BE POLICIJOS IR UGNIAGESIŲ

  • 7

Vėlų antradienio vakarą vieno Kauno V. Putvinskio gatvės daugiabučio gyventoją iš miegų turėjo žadinti policija. Kaimynai jam buvo iškvietę ir ugniagesius gelbėtojus.

Pranešimas, kurį 22.50 val. užregistravo Bendrasis pagalbos centras, skambėjo dviprasmiškai. Teigta, kad skambinančiajam virš galvos – pirminiais duomenimis, trečiajame aukšte, – didelis triukšmas ir bildesys. „Gal tokiu metu stumdomi baldai, bet ten gyvena senjoras, kuriam galėjo ir sutrikti sveikata“, – nuogastauta kviečiant specialiąsias tarnybas.

Pirmieji atvyko policijos pareigūnai. Tačiau niekas jiems skambinančiojo nurodyto buto durų neatidarė, dėl ko tradiciškai paprašyta ugniagesių gelbėtojų, galinčių ten patekti ir per kitur, pagalbos. Bet šios neprireikė, nes atskubėjus ugniagesiams gelbėtojams, juos pasitikę policijos pareigūnai teigė, kad jau pateko į minėtą butą.

Gal tokiu metu stumdomi baldai, bet ten gyvena senjoras, kuriam galėjo ir sutrikti sveikata.

Anot policijos atstovės, jo duris po kurio laiko atidarė pats buto savininkas. Jis teigė negirdėjęs beldimo bei durų skambučio, nes jau buvo užmigęs. Ir nesiskundė jokiais sveikatos sutrikimais, dėl ko nuogastavo jo kaimynai. Tik prisiminė, kad, prieš eidamas miegoti, perstūmė į kitą vietą stalą.

Po tokios įvykių sekos kvietusieji specialiąsias tarnybas taip pat pretenzijų niekam neturėjo.

Kaip policija vertina tokius iškvietimus, neaišku, tačiau ugniagesiai gelbėtojai jau ne kartą yra teigę, kad geriau, kilus įtarimui, jog atsitiko nelaimė, apie tai pranešti, negu nepranešti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

as irgi megstu

baldus stumdyt puse dvieju nakties-isijungiu marilyn mansona visu garsu kad miegas neimtu ir pirmyn

i kupra senjorui

uz tokius bajerius

Kaunietė

Šalia nuomininkai gyvena. Tai naktimis pas juos prasideda pats gyvenimas: bilda, šaukia, šunį vaiko, o tas žinoma ant viso namo loja. Gerai, kad jie šone gyvena, o ne virš galvos. Kaimynai iš apačios nesupranta, kas ten pas juos kasdien vyksta. Vienu metu buvo pradėję vėlai vakare filmus ant viso garso pasileidus žiūrėti, visa laiptinės skambėjo. Užteko paaiškinti, kad kiti kaimynai nori ramybės, nutildė garsą. Aš bendrauti mėgstu, tai jeigu kažkas elgiasi netinkamai, einu pakalbėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS