Prie Kauno Kalėdų eglės – ir vėl ugniagesių sujudimas | kl.lt

PRIE KAUNO KALĖDŲ EGLĖS – IR VĖL UGNIAGESIŲ SUJUDIMAS

Kauno Rotušės aikštėje šeštadienį sutrikus kalėdinės eglės papuošimų elektros instaliacijai, pasirodė dūmai, specialistai teigia, kad pavojaus aplinkiniams nekilo.

„Užfiksuotas įvykis – pirminė informacija, kad buvo problemų su elektros instaliacija. Tvarkymo darbai jau beveik įvykę, atliksime vidinį tyrimą“, – BNS šeštadienį sakė Kauno kultūros centro laikinoji direktorė Rasa Dereškevičienė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai savo ruožtu BNS informavo kiek po 11 valandos gavo pranešimo, jog iš Kauno rotušėje stovinčios eglės rūksta dūmai, buvo iškviesti elektrikai – ugniagesių pagalbos neprireikė.

Pirminiais duomenimis, kibirkščiavo elektros laidai, laikinai buvo aptverta Rotušės aikštės teritorija.

Anot R. Dereškevičienės, pavojaus aplinkiniams nebuvo kilę, problema išspręsta operatyviai. Ji patikino, kad incidentas greičiausiai kilo dėl gedimo.

Tai jau antras incidentas su šiųmetine Kauno kalėdine egle – gruodžio 4-ąją ji buvo padegta, policija sulaikė padegėją. Tuomet ugnis sugadino apie 15 kvadratinių metrų eglės dekoracijų ir konstrukcijų, jos buvo skubiai atkurtos.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Gal jau uzteks?

Svaistyti pinigus plastikui ir beskonybei? Laikas susirupinti ir kulturiniu Kauno gyvenimu. Tikrai silpna komanda sioje srityje. Tiksliau -jos nera.

Neįgali ta mūsų eglė nuo pat gimimo....

Gal jau reikia ryšt su ja ir nebetuštint miesto biudžeto...

Apsurdas

Eglė labai prasta..Aplinkui vien apvalūs-slidūs akmenys..Pinigai išmesti vėjams..Dailininkė gavo maišą pinigų..Galės iki kitų Naujų metų gulėti Hurgadoj..Jos kaina 3 000 eurų..Su alga darbininkams..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS