Avarija prie Zuikinės: griovyje „Audi“ palikę vyrai – smarkiai apgirtę | kl.lt

AVARIJA PRIE ZUIKINĖS: GRIOVYJE „AUDI“ PALIKĘ VYRAI – SMARKIAI APGIRTĘ

  • 5

Pirmadienį Kaune avariją sukėlęs automobilis bandė pasišalinti, bet nuvažiavo į griovį, sulaikyti trys smarkiai apgirtę vyrai.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, avarija 17.04 val. įvyko Didžiosios g. ir V. Borisevičiaus gatvių sankirtoje. Automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Jeep Cherokee“ ir nesustojęs iš įvykio vietos nuvažiavo.

Už 550 metrų nuo minėtos eismo įvykio vietos, ties Didžiosios ir Alksnių gatvių sankryža, nesuvaldytas „Audi A4“ nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį.

Įvykio vietoje pareigūnai sulaikė tris neblaivius asmenis, kurie sunkiai orientavosi aplinkoje.

35 m. vyrui nustatytas 2,14 prom., girtumas, kartu buvusiam 33 metų vyrui nustatytas 3,07 prom. girtumas, 39 metų vyrui nustatytas 2,46 prom. girtumas. Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lietuvoj

niekada ir niekur padetis nepageres,kadangi stengiamasi viska uzglaistyti,uztusuoti. BUTINA skelbti pavardes,BAUSTI GRIEZCIAUSIAI. Juk visuomet "kalti" senjorai,o jaunimas ? "Ereliai" (vistgaidziai),chamai,vagiliautojai. Teisesauga juos dangsto.

Idomu.

O tie vyra neturi pavardziu? Ar paskelbus bus pazeistos ju teises? O jei butu i nekalta atsitrenke ir tada ju teises svarbiau uz nekaltu.?

Cikadelė

Kas važinėja su „Audi“? Ogi kaimiečiai. O jie greiti per griovius lakstyti, ėmė ir paspruko. :DD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS