Priešpilnis – ir policijos suvestinėse: peiliu ginkluotai viešniai reikėjo tik alkoholio butelio | kl.lt

PRIEŠPILNIS – IR POLICIJOS SUVESTINĖSE: PEILIU GINKLUOTAI VIEŠNIAI REIKĖJO TIK ALKOHOLIO BUTELIO

  • 2

Policijos departamento suvestinės apie svarbiausius ketvirtadienio įvykius šalyje vėl pradedamos pranešimu iš Kauno. Pirminė reakcija į jį – nežinia, ar juoktis, ar verkti. Visus taškus ant i sudeda dangaus skliaute šiuo metu kabanti pilnatis.

Pranešta, kad tądien apie 17.40 val. į vieną Savanorių prospekto butą, atidarius jo duris, įsiveržė mergina, kuri grasindama peiliu, pagrobė alkoholio butelį ir buto raktus bei šalindamasi kumščiu sudavė septyniolikmetei į veidą. 23-ejų metų įtariamoji paguldyta į kliniką. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl apiplėšimo, įsibrovus į patalpą ir su peiliu, už ką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Papildomai pavyko išsiaiškinti, kad įtariamoji netrukus buvo sulaikyta savo namuose Kovo 11-osios gatvėje. Teigiama, kad vykdant paieškos veiksmus. Pirminiais duomenimis, ji su nukentėjusiąja nebuvo pažįstamos. Į jos butą, panašu, kad veržtasi, supainiojus duris. O įtariamoji perduota medikams, nes turi specifinių sveikatos problemų, kurios, kaip įtariama, paūmėjo.

Po pastarojo teiginio, nepaisant visų kitų galimų šio išpuolio niuansų – pavyzdžiui, galbūt tai buvo kerštas už kažką, belieka konstatuoti, kad dar viskas palyginti laimingai baigėsi. Juk peiliu ginkluotos ligonės kelyje galėjo pasipainioti ir kieme žaidę vaikai, ir prieš jaunimą mėgstančios paburnoti močiutės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Vakcinų šalutinis poveikis pradeda reikštis...

yja

nesuprantu žmonių atidarančių duris nepažistamiesiems

SUSIJUSIOS NAUJIENOS