Reidai Kaune ir Kėdainiuose: tarp girtų vairuotojų pats girčiausias – dviratininkas | kl.lt

REIDAI KAUNE IR KĖDAINIUOSE: TARP GIRTŲ VAIRUOTOJŲ PATS GIRČIAUSIAS – DVIRATININKAS

  • 0

Rugpjūčio 17-23 dienomis Kauno apskrities pareigūnai vykdė reidus, kurių metu tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET.)

Per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 1094 greičio viršijimo atvejus, taip pat nustatė šešis neblaivius automobilių vairuotojus ir dvylika neblaivių dviratininkų. Iš kurių didžiausias vienam nustatytas promilių kiekis – 3,17.

Rugpjūčio 22-osios vakarą pareigūnai patruliavo Kėdainių rajone. Patikrinę daugiau nei 120 transporto priemonių ir jų vairuotojų, užfiksavo keturis KET pažeidimus: tris neblaivius dviratininkus (2,46 prom., 3,17 prom., 0,98 prom.) bei vieną asmenį, kuris vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės to daryti.

Tęsiant vykdomas priemones Kėdainių rajone ir kitą dieną, sekmadienio popietę, iš viso buvo sustabdyta ir patikrinta beveik 170 transporto priemonių ir jų vairuotojų. Nustatyti keturi KET pažeidimai – du neblaivūs dviratininkai ir du asmenys, vairavę transporto priemones, neturintys teisės to daryti. Dar du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos.

Vakarop priemonei persikėlus į Kauno miesto teritoriją, čia patikrinta kur kas daugiau automobilių ir jų vairuotojų – daugiau nei 500. Nustatyti trys neblaivūs vairuotojai (0,46 prom., 1,03 prom., 2,16 prom.). Dar trys taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos. Vairuojantys sustabdyti ir dar du vairuotojai, kurie neturėjo teisės vairuoti transporto priemones.

Pareigūnai primena, kad tokias priemones vykdo nuolat.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS