Rogutes su vaikais tempusiam „Bolt“ pramoga apkarto: mokės baudą ir metams praras teises | kl.lt

ROGUTES SU VAIKAIS TEMPUSIAM „BOLT“ PRAMOGA APKARTO: MOKĖS BAUDĄ IR METAMS PRARAS TEISES

  • 13

Sausio pradžioje Fredoje pastebėto „Bolt“ automobilio, tempusio roges ant jų sėdint vaikams, vairuotojui pramoga gerokai apkarto.

Vasario 23 dieną Kauno apskrities pareigūnai pranešė, kad kauniečiui už šį nusižengimą skirta 225 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimas metams.

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kai „Toyota Prius“ automobilis snieguotu keliu tempia prie jo pririštų rogučių eilę, sukeldamas pavojų tiek keleiviams, tiek kitiems eismo dalyviams, socialiniame tinkle pasirodė sausio 9 dieną.

Nuo tada Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai ėmė tikrinti viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją.

Kaip teigiama, nors vaizdo įraše užfiksuoto automobilio numerių aiškiai nesimatė, pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad jį vairavo vyras, gimęs 1971 metais.

Paaiškėjo, kad kaunietis rogutėmis traukė savo vaikus. Nusprendęs kartu su mažaisiais pasidžiaugti pirmuoju sniegu,  ryžosi nesaugiai papramogauti, nesusimąstydamas apie skaudžias galimas tokio elgesio pasekmes.

Pareigūnai primena, kad žiemos pramogomis reikia mėgautis atsakingai, saugant savo ir aplinkinių sveikatą bei laikantis Kelių eismo taisyklių (KET).

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

adva'Kotas \\\\\\\...//////

Kažin kaip čiulbėtų 'užtarėjai' jei būtų sužeidęs ar žuvęs bent vienas vaikas ???.Kvailys pramogavo,o durniai pritaria.

OŽIAI IR MENTAI

Lietuvos realybė ožiai ir mentai ...Nieko čia blogo nenutiko bet atsirado kažkoks filmuojantis ožys , o mentai džiaugsmingai eilinį kartą "atliko pareigą"

Pijus

Daugelyje matyt dar likę baudžiauninko ir ožio geno .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS