Rugsėjo 11-ąją Kauno gatvėse sužaloti užsieniečiai: prisiskraidė paspirtukais | kl.lt

RUGSĖJO 11-ĄJĄ KAUNO GATVĖSE SUŽALOTI UŽSIENIEČIAI: PRISISKRAIDĖ PASPIRTUKAIS

  • 8

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį Kauno gatvėse įvyko daugiausiai eismo įvykių su nukentėjusiais žmonėmis tarp šalies didmiesčių. Ir ši diena buvo prasčiausia elektriniais paspirtukais Kauno gatvėmis laksčiusiems užsieniečiams. Rugsėjo 11-ąją Kaune nukentėjo pusė visų į eismo įvykius šalyje patekusių šios nutrūktgalviškos transporto priemonės vairuotojų. Ryte Šančiuose tai nutiko Baltarusijos pilietei, popietę Žaliakalnyje – Indijos piliečiui.

Kaip jau rašyta, pastarasis atvejis, vos per plauką nesibaigęs tragedija, buvo užregistruotas 14.37 val. Savanorių prospekto bei Utenos gatvės sankryžoje. Joje automobilio „Toyota RAV4“ 77-erių metų vairuotojas kliudė, degant draudžiamam šviesoforo signalui, važiuojamąją kelio dalį kirtusį, patikslintais duomenimis, 24-erių metų paspirtukininką – Indijos pilietį.

Kauno policijos budėtojas iš karto po šio įvykio portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad šis susidūrimas įvyko pėsčiųjų perėjoje, per kurią paspirtukininkas važiavo, o ne vedėsi, kaip priklausė, savo transporto priemonę. Be to, jis, pirminiais duomenimis nedėvėjo apsauginio šalmo, todėl, per susidūrimą nukritęs nuo paspirtuko ir skridęs ne vieną metrą, kaip užfiksavo nelaimės liudytojai, greitosios medikų buvo skubiai išvežtas į Kauno klinikas su įtariamomis galvos rankos traumomis.

 

 

 

 

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tačiau pirmadienio nelaimių Kauno gatvėse sąrašą pradėjo 29-erių metų paspirtukininkė – Baltarusijos pilietė. Ją, apie 7.45 val. riedėjusią Siūlų gatvėje važiuojamąja kelio dalimi kliudė į dešinę – pirminiais duomenimis, automobilių stovėjimo aikštelę sukusio taip pat automobilio „Toyota“ vairuotojas. Po šio susidūrimo paaiškėjo, kad šis 53-ejų metų asmuo – neblaivus. Jis pripūtė 0,71 prom. alkoholio. To kaina – gydymo įstaigoje po susidūrimo su juo tą rytą atsidūrusi Baltarusijos pilietė.

Pirmadienio ryte V. Krėvės prospekte buvo sužalotas ir į važiuojamąją kelio dalį įbėgęs 23-ejų metų vyras. Jį kliudė pirmąja eismo juosta važiavęs automobilio „BMW 530D“ 26-erių metų vairuotojas.

GALERIJA

  • Rugsėjo 11-ąją Kauno gatvėse sužaloti užsieniečiai: prisiskraidė paspirtukais
Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr. ir stop kadrai
Gairės: paspirtukininkai, partrenktas paspirtukininkas, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

juos

grazinti reik i kilmes salis ,ir visus be islygu .

Leiskite nusijuokti

Kokie ,,didmiesčiai'',tokie ir ,,užsieniečiai''.

BAuDUOT NEGALIMA

tai yra dabartinės šventos karvės. Viskas ką jos daro yra įteisinta autopilotu. Jiem p..ui ar raudonas signalas, ar juodas, ar bespalvis. AŠ VAŽOJU. Teko matyt kai dar tiltas prie "mergų" veikė : ateina čiučiundra, ant pieno liaukų pakabintas vaikas ant pavadėlio šuniukas, ir snukis į telefoną sukištas, ir tiesiu taikymu per perėją. Jeigu šiukšlei negaila vaiko--bent šuniuko pagailėk , nors visa tai--tuščios kalbos. Yra tarp pėsčiūjų žmonių, bet daug ir...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS