Šančiuose demaskuotas prekybos narkotikais „taškas“ prisidengiant mažyliais? | kl.lt

ŠANČIUOSE DEMASKUOTAS PREKYBOS NARKOTIKAIS „TAŠKAS“ PRISIDENGIANT MAŽYLIAIS?

  • 22

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė apie šiandien policijos surengtą vieno Šančių medinuko apgultį. „Atsivežė ir tarnybinį šunį. O po to išsivežė du ten gyvenančius asmenis“, – teigė liudininkai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas apie 14 val. tegalėjo patikslinti, kad portalo skaitytojų nurodytoje Slavų gatvėje vyksta kriminalistų operacija, apie kurios rezultatus jis nėra informuojamas.

Tačiau portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad Nemuno policijos komisariato pareigūnai tokiu būdu tikrino pirminę informaciją apie šiame Slavų ir Pupų gatvių sandūroje esančiame daugiabutyje galimai veikiantį prekybos narkotikais „tašką“. Pirminiais duomenimis – amfetamino. Ir buvo sulaikytų asmenų. Kai kurie – su įkalčiais.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Anot liudininkų, policijai išsivežus galimus įtariamuosius prekiaujant kvaišalais, namuose vieni liko mažamečiai vaikai. Tačiau, portalo žiniomis, policijos pareigūnai į įvykio vietą iškvietė ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistus, kurie turėjo pasirūpinti mažyliais.

Liudininkai pasakojo, kad pareigūnai išsivežė pirmajame šio namo aukšte gyvenančią porą – ne per seniausiai iš įkalinimo įstaigos grįžusį jauną vyrą, kuriam sugrįžus ir prasidėjo nenutrūkstantys nepažįstamų įtartinos išvaizdos asmenų srautai, bei jo sutuoktinę ar sugyventinę.

Kauno policijos atstovė patikslino, kad šiame name šiandien viename iš Nemuno policijos komisariate atliekamų ikiteisminių tyrimų, pradėtame šių metų pradžioje, buvo atliekamos sankcionuotos kratos. Šis ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Ir po minėtų kratų į policiją buvo pristatyti 37-erių metų vyras ir 33-ejų metų moteris.

GALERIJA

  • Šančiuose demaskuotas prekybos narkotikais „taškas“ prisidengiant mažyliais?
  • Šančiuose demaskuotas prekybos narkotikais „taškas“ prisidengiant mažyliais?
  • Šančiuose demaskuotas prekybos narkotikais „taškas“ prisidengiant mažyliais?
  • Šančiuose demaskuotas prekybos narkotikais „taškas“ prisidengiant mažyliais?
Eitvydo Kinaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

tik Slavu gatveje taip gali buti

cia jau nuo seno uzprogramuota

Nesigilink

kokias nesąmones raso ,nieko jie nerado ir vaikais nesidenge,ir vieni jie net nebuvo,smeist reik iškart...atsirado teisminiai mat,nezinot ir nelokit tokiu pievų!

Ona

Gerai tiems parazitams otai žmonias nuodija pagarba policijaij
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS