Savaitgalį Kaune – vairuotojo šou: sunkiai apgirtęs kliudė du automobilius | kl.lt

SAVAITGALĮ KAUNE – VAIRUOTOJO ŠOU: SUNKIAI APGIRTĘS KLIUDĖ DU AUTOMOBILIUS

  • 3

Šeštadienį Kauno apskrities pareigūnams įkliuvo trys girti vairuotojai – vyras ir dvi moterys.

Pasak pareigūnų, vasario 6 d. apie 16.15 val. Kaune, Bajorų gatvėje, automobilis „Škoda Oktavia“, vairuojamas vyro, gimusio 1965 metais, kliudė stovėjusius automobilius „Kia Ceed“ ir „Opel Astra“. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,69 prom.

Taip pat šeštadienį tik šiek tiek vėliau, apie 18 val. Kaune, Veiverių gatvėje, automobilį „VW Golf“ vairavo neblaivi moteris, gimusi 1980 metais. Jai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,33 prom.

Trečia neblaivi vairuotoja į pareigūnų akiratį pateko vasario 6 d. apie 18.20 val. Kaišiadoryse, Vytauto Didžiojo gatvėje. Čia ji pastebėta vairuojanti automobilį „Toyota Yaris“. Moteriai, gimusiai 1969 metais, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,12 prom.

Primename, kad Transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs (daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) ar apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai, taip pat apsvaigimo patikrinimo vengimas arba alkoholio (nustatytas daugiau negu 0,4 promilės neblaivumas), narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimas iki patikrinimo

užtraukia baudą vairuotojams nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ersi

Bajorų g ir blaiviam sunku provėžose važiuoti

Kopustas.

Jaigu tik du automobilius kliude tai toks vairuotojas i Hineso knyga tikrai dar nepapuls, reikejo geriau pasistengt.

Anonimas

Kokiame mieste?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS