Nakties kaktomušoje nukentėjo trys žmonės | kl.lt

NAKTIES KAKTOMUŠOJE NUKENTĖJO TRYS ŽMONĖS

Per „Renault Espace“ ir „Alfa Romeo“ kaktomušą vėlų penktadienio vakarą, kurią aplinkinių namų gyventojai palaikė sprogimu, nukentėjo pats susidūrimo kaltininkas ir dvi tuščioje gatvėje jam pasipainiojusios kitos transporto priemonės keleivės.

Susidūrimas įvyko apie 23.10 val. pačioje Savanorių prospekto įkalnėje, nuo kalno besileidžiančiam „Renault Espace“ staiga išlėkus į priešingą eismo juostą. Ja į kalną kilusio „Alfa Romeo“ vairuotojas dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau tai nepavyko. Vairuotojų pusėmis susidūrusių automobilių dalys išlakstė kelių metrų spinduliu.

Susidūrimo dalyviams prireikė ne tik greitosios pagalbos medikų, kurių atvyko net trys ekipažai, bet ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Savo „Renault“ liko įkalintas vienas važiavęs 45-erių metų vairuotojas, nuo kurio, liudytojų teigimu, sklido panašus į alkoholio kvapas. Jo taranuotame „Alfa Romeo“ važiavusios dvi jaunos poros išlipo laukan pačios.

Sunkiausios būklės į Kauno klinikas išvežtas susidūrimo kaltininkas. Jam įtarta politrauma su galvos bei stuburo sužalojimais. O labiausiai nukentėjusiai „Alfa Romeo“ keleivei – rankos lūžis bei galvos sumušimas ir smegenų sukrėtimas. Pakeliui į klinikas blogai pasijuto ir ją lydėjusi draugė, ėmusi skųstis skausmu sumuštoje krūtinėje.

Šeštadienį ryte budėjimą baigiantis policijos budėtojas patikslino, kad visiems nukentėjusiems per šią kaktomušą Klinikose diagnozuoti sumušimai. Ar įtariamas avarijos kaltininkas buvo blaivus ar išgėręs, anot pareigūno, bus galima patikslinti tik gavus jo kraujo tyrimo rezultatus.

Ir policija, ir ugniagesiai gelbėtojai, ir greitosios pagalbos medikai šią kaktomušą įvardijo kaip svarbiausią per jų budėjimo parą Kaune užregistruotą įvykį.

GALERIJA

  • Nakties kaktomušoje nukentėjo trys žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

AS

garsas koks buvo baisu

Marytė

Avarija įvyko 23 val.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS