Drama pakaunėje: gindamas mamą paauglys sužalojo jos skriaudiką | kl.lt

DRAMA PAKAUNĖJE: GINDAMAS MAMĄ PAAUGLYS SUŽALOJO JOS SKRIAUDIKĄ

  • 12

Vėlų ketvirtadienio vakarą vienoje pakaunės sodininkų bendrijoje įvyko šeimos drama, per kurią, pirminiais duomenimis, sužaloti du suaugusieji. Gindamas neblaivią mamą nuo prieš ją smurtavusio tokio paties sugyventinio, paauglys šį sužeidė peiliu. Kaip, neaišku, nes sužeistasis iš įvykio vietos pasišalino ir iki šiandienos vidurdienio dar nebuvo rastas.

Kaip praneša Policijos departamentas, šis incidentas įvyko apie 22.30 val.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, – vienoje iš Rokų seniūnijoje esančių sodininkų bendrijų.

Pranešama, kad neblaivus 45-erių sugyventinis smurtavo prieš trejais metais jaunesnę savo sūnaus mamą pastarojo bei jo vyresniojo brolio akivaizdoje. Brolių pavardės – skirtingos. Vienas iš jų gimęs 2003-aisiais, kitas – 2011-iaisiais. Vyresnysis, gindamas mamą, sužalojo smurtautoją peiliu.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, tai buvo atlenkiamas peiliukas. Į įvykio vietą atskubėjusi policija rado jį su kraujo pėdsakais užmestą už televizoriaus.

Į įvykio vietą kartu su policija atvyko ir greitosios medikai bei vaiko teisių apsaugos specialistai.

Medikai buvo kviesti smurtą patyrusiai moteriai. Šiąnakt budėjusi Kauno apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Kauno rajone specialistų pamaina – įvertinti nepilnamečių saugumą toliau likti toje pačioje aplinkoje. 

Nepilnamečius nuspręsta laikinai perkelti į saugesnę aplinką. Kol bus priimtas sprendimas, ką daryti toliau, jie perduoti artimiausiems giminaičiams. 

Ši šeima vaiko teisių apsaugos specialistams jau buvo žinoma. Pirminiais duomenimis, dėl panašių dalykų. Jai būtinas paslaugas teikia seniūnija. Anot šios darbuotojų, tą pačią dieną, kai užregistruotas šis specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlęs incidentas, ši šeima buvo iškviesta pas seniūnijos socialinę darbuotoją profilaktiniam pokalbiui.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, neblaivi incidento metu buvo ir nepilnamečių mama. Ikiteisminis tyrimas kol kas pradėtas tik dėl fizinio skausmo jai sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Apie tai, kad peiliu sužalotas ir smurtautojas, policijai teigė nukentėjusioji.

Gairės: smurtas, smurtas šeimoje, pagalba moterims, nepilnametis gynė motiną
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

!

Nerasykit ir nekomentuokit zurnalistu neteisybes.Absoliutus melas cia ka jie parase.Mama blaivi buvo.Vaikus pati issiunte pas gimines nes namie negalejo palikt.jokie vaikai is jos neatimti.Vyras buvo girtas ir pradejo must ne tik mama bet ir vaikus.Tai buvo vaiko gynyba

J0

Per tokias mamas girtuokles kurios turi sugyventinius vertetu suklust juk dabar dar vaikui ir gyvenimas sugadintas

!

Bet kaip zurnalistai tiek prifantazuojat ir is kur traukiat sita nerealia informacija prasilenkenciasu tikrove
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS