Senjoras nedavė kelio į sūnus tikusiam kito automobilio vairuotojui: nukentėjo trys žmonės | kl.lt

SENJORAS NEDAVĖ KELIO Į SŪNUS TIKUSIAM KITO AUTOMOBILIO VAIRUOTOJUI: NUKENTĖJO TRYS ŽMONĖS

  • 14

Nerimstant diskusijoms, kas geresni vairuotojai – diskriminuojamais dėl sprendimo dažniau tikrintis sveikatą pasijutę senjorai ar jaunimas, vos gavęs teises, lakstantis savižudiškais greičiais, apie ką byloja tragedija Tunelio gatvėje Naujųjų metų sutikimo išvakarėse, Kaune pirmadienį užregistruotas vienintelis eismo įvykis su nukentėjusiaisiais, panašu, kad įpilsiantis į šiuos ginčus dar pliūpsnį žibalo.

Kaip jau pranešta vakar, pirmadienio pavakarę Draugystės gatvėje – netoli prekybos centro „Senukai“ susidūrė du automobiliai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse šiandien teigia, kad vieno iš jų – „Renault Scénic“ vairuotojas, važiuodamas antrąja eismo juosta ir sukdamas į kairę, nepraleido taip pat antrąja eismo juosta važiavusio „Volkwagen Passat“ ir su šiuo susidūrė.

Per šį eismo įvykį nukentėjo net trys žmonės: „Renault“ 64-erių metų vairuotojas, „Volksvagen“ 32 metų vairuotojas ir šio 31-erių metų keleivis.

Skaitytojo nuotr.

Anot Kauno policijos budėtojo, vakar teikusio pirminę informaciją apie šį 16.46 val. užregistruotą eismo įvykį, abu vairuotojai buvo blaivūs.

GALERIJA

  • Senjoras nedavė kelio į sūnus tikusiam kito automobilio vairuotojui: nukentėjo trys žmonės
  • Senjoras nedavė kelio į sūnus tikusiam kito automobilio vairuotojui: nukentėjo trys žmonės
  • Senjoras nedavė kelio į sūnus tikusiam kito automobilio vairuotojui: nukentėjo trys žmonės
Skaitytojo nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, eismo nelaimė, senjoras, sužaloti žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Ausra

Eikit visi jus na x..i

Pagalvokit

Kai snargliai rašo,tai atrodo,kad jiems liūlys nebega

Vairuotoja

Kaltas taisyklių kaitaliojimas,kai nežinai,kaip jomis vadovautis,ypač miesto gatvėse sukant į kairę. Sedintys kedėse,neisivaizduoja važiavimo gatvėse. Svarbiausia,kad sukuria eilinę nesamonę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS