Senolių siaubas sulaikytas pačiame Kauno centre: liudytojai pasijuto kaip filmavimo aikštelėje | kl.lt

SENOLIŲ SIAUBAS SULAIKYTAS PAČIAME KAUNO CENTRE: LIUDYTOJAI PASIJUTO KAIP FILMAVIMO AIKŠTELĖJE

  • 16

Kai kurių pačiame Kauno centre – I. Kanto gatvėje įsikūrusių įstaigų darbuotojai ketvirtadienį, baigiantis jų darbo valandoms, teigia pasijutę kaip trilerio filmavimo aikštelėje. Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad įvykio liudytojus sudominusioje nekasdienėje scenoje dalyvavę ne aktoriai, o tikri Kauno policijos pareigūnai netrukus gali pasigirti išsiaiškinę, kas mieste skriaudžia patiklias močiutes, dar turinčias namuose laidinius telefonus.

Anot liudytojų, tai užtruko vos kelias minutes, bet buvo įspūdinga.

Ketvirtadienį apie 16 val. prie tvarkingai atrodančio pusamžio vyro, nešino odiniu dėklu dokumentams, kuris ėjo pro centrinę Kauno ugniagesių būstinę, staiga sustojo automobilis „Škoda“. Jis buvo be jokių skiriamųjų policijos ženklų ir „Škodos“ vairuotojas leido sau sustoti tiesiog ant pėsčiųjų perėjos.

Toliau buvo dar įdomiau: iš šio automobilio iššokę keli vyrai uždėjo minėtam praeiviui antrankius ir, įsisodinę į savo „Škodą“, išsivežė.

Jeigu nekaltas – paleis.

Kodėl įvykio liudytojai padarė išvadą, kad tai buvo policija, o ne nusikalstamo pasaulio atstovai, vidury dienos pagrobę žmogų, neaišku.

„Jeigu nekaltas – paleis“, – buvo įsitikinę pašnekovai.

Kauno policijos atstovė šiandien praskleidė šio mįslingo įvykio širmą: „Vieno miesto teritorinio policijos komisariato pareigūnai sulaikė telefoniniu sukčiavimu įtariamą 1972 m. gimusį asmenį“. Kadangi įvykis – šviežias, daugiau informacijos kol kas nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

elena

o tu senoli gal ir nepapulsi i tuos namus ras tave patvory su issprogusiom akim

Romas

Tai kubilius jau grazino senoliu nukarpitas pensijas?

Senoliu

Vieta senoliu namuose o ne valkatauti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS