Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina | kl.lt

NERAMUS ŠEŠTADIENIS: PO ŠŪVIO GARLIAVOJE – PAAUGLIŲ IŠGĄSTIS IR SUTRUPĖJUSI SPORTO CENTRO VITRINA

Šeštadienio vakarą Garliavoje buvo šaudoma. Manoma, kad šūvis paleistas iš pravažiuojančio automobilio. Šūvis pataikė į Garliavos sporto ir kultūros centro vitriną. Laimei, netoliese buvę paaugliai nenukentėjo.

Su portalu kauno.diena.lt susisiekė vieno iš paauglių tėtis. Anot jo, šūvis nuaidėjo šeštadienį apie 23 val.

„Iš pravažiuojančio automobilio – lyg sidabrinis „Peugeot“ su klevo lapu – buvo šauta į paauglių grupę, kurie stovėjo prie sporto centro“, – mano vyras.

Jis džiaugėsi, kad nė vienas paauglių nenukentėjo, tačiau siekia, kad būtų išsiaiškinta, kas šaudė, jog ateityje nepasitaikytų tokių atvejų, kurie gali pasibaigti ne taip laimingai.

„Nuvykęs į vietą laukiau valandą, kol policija apklaus sporto centro direktoriaus pavaduotoją, tačiau tuo metu dukra užsinorėjo į tualetą. Pareigūnei pasakiau, kad važiuojame į tualetą ir už 10 min. grįšime. Grįžę pamatėme, kad pareigūnų automobilis išvažiuoja, signalinome, nesustojo ir nuvažiavo. Susidaro vaizdas, kad nenorėjo apklausomis apsikrauti sau darbo“, – situaciją komentavo tėvas.

Vilmanto Raupelio nuotr.

„Įdomu, ar čia kasdien pas mus šaudoma ir taip atsainiai tiriama?! O gal jie įtaria, kas šaudė, ir nori pridengti?! Netoli gyvenantis draugas sakė, jog žino panašų paauglio „Peugeot“ turtingų žmonių, ir jie turi ginklų. Policija nesulaukė mūsų, tai, matyt, ir neturi šios versijos“, – teigė Kauno rajono gyventojas, nurodęs, kur jie gyvena.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė patvirtino, kad pareigūnai yra gavę pranešimą apie tokį įvykį. „Pranešimas gautas 22.11 val., kad Kauno rajone, Garliavoje, Vasario 16-osios gatvėje, galimai šovus iš orinio šautuvo, išdaužtas pastato vitrininis stiklas. Surinkta medžiaga. Įvykis tiriamas“, – komentavo O. Vaitkevičienė.

Pasiteiravome, kodėl apie šį įvykį neužsimenama šeštadienio paros įvykių suvestinėje. „Suvestinėje dedami įvykiai iš ikiteisminių įvykių per parą. Ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas, vyksta aplinkybių tikslinimas, laukiama, kol bus pateikta oficiali žala“, – teigė atstovė.

Skaitytojo nuotr.

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas Ričardas Adomavičius portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad 22.06 val. sulaukė apsaugos tarnybos skambučio, jog suveikė stiklo dūžio detektoriai. 22.09 val. buvo informuota policija.

Paaugliai apsaugos atstovams pasakojo, kad šauta iš sidabrinės spalvos mažo automobilio su klevo lapu.

Versijos, kad buvo šauta būtent į vaikus, jis linkęs nepalaikyti. Gali būti,teigė R. Adomavičius, kad taikyta tiesiog į pastato pusę, kad tai buvo chuliganiškas elgesys.

R. Adomavičiaus teigimu, paskutinis policijos pareigūnų automobilis iš centro aikštelės išvažiavo 00.15 val. ir sustojo prie pastato iš gatvės pusės. Pareigūnai tada nebuvo baigę darbo, bet reikėjo uždaryti centro aikštelę.

Tikimasi, kad netrukus į visus klausimus dėl įvykio atsakys tyrėjai. Centro vaizdo kameros užfiksavo automobilį, iš kurio, kaip manoma, buvo paleistas šūvis.

GALERIJA

  • Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina
  • Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina
  • Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina
  • Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina
  • Neramus šeštadienis: po šūvio Garliavoje – paauglių išgąstis ir sutrupėjusi sporto centro vitrina
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Kiesa

Gal tie vaikai ne tokie in nekalti

H

Kauno Dienai turėtų būti GĖDA dėl tokiu komentarų

Nuomonė

Nieko keista, kai vaikai tokiu metu ganosi bandomis nežinia kur – dėl dar nestabilios psichikos ir nesubrendusio proto jie yra potencialūs nusikaltėliai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS