Šį kartą pilnatis patekėjo virš Šilainių: praeiviai pamatė makabrišką vaizdą daugiabutyje | kl.lt

ŠĮ KARTĄ PILNATIS PATEKĖJO VIRŠ ŠILAINIŲ: PRAEIVIAI PAMATĖ MAKABRIŠKĄ VAIZDĄ DAUGIABUTYJE

  • 8

Ketvirtadienio vakare Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie makabrišką vaizdą viename Baltų prospekto devyniaaukštyje, esančiame ne per toliausiai Santaros gimnazijos ir Milikonių progimnazijos. Praeiviu prisistatęs pranešėjas teigė, kad mato ant šio namo penktojo aukšto balkono kabantį galimai negyvą žmogų.

Pirmieji į šio įvykio, užregistruoto 20.30 val. vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai iš Šilainių komandos nusprendė, kol neatvyks policija, į butą, kuriam priklauso šis balkonas, nesilaužti, nes buvo pagrindo įtarti, kad jo viduje yra žmonių.

Atvykus policijai ir greitosios medikams, buto duris atrakino viduje buvusi moteris.

Anot ikiteisminį tyrimą dėl šio įvykio pradėjusių teisėsaugininkų, ji teigė, kad aptiko sutuoktinį balkone, tik išgirdusi specialiųjų tarnybų sirenas ir išėjusi į jį pasižiūrėti, kas vyksta.

Be to, ji pasakojo, kad velionis, kuris buvo gimęs 1954 m., paskutiniu metu piktnaudžiavo alkoholiu ir turėjo suicidinių minčių.

Ir dėl šio įvykio Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: Šilainiai, daugiabutis, negyvas žmogus, negyvas vyras, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Aha tam rytas

Tokie proto invalidai kaip tu greiciau zmogu prie tokiu dalyku prives nei visi politikai kartu sudejus.pusdurnis perdauztas

virs Silainiu pilnatis patekejo

pries 30 metu ir iki siu dienu nenusileido....ten makabariski vaizdai kas diena ir nakty visur....

Kiekvieną

Kiekvieną dieną mus gąsdina karų,ryte pagiedojo himną ir svarbiausios žinios pirmiausia ką ir kur sprogdino, betvarkė visur kur tik paieškos pagalbos,atsitrenkusi kaip į sieną.Zadetoji gerovės valstybė, kažkur pasiklydo.Jautresniam žmogui ,kuris nesiunčia visko ant trijų raidžių ir nelipa per kitų galvas kartais susidaro tokių beviltiškų situacijų,kad jis renkasi išėjimą į nebūtį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS