Šilainiškių ausis persmelkė klyksmas iš gatvės: ieškomas žmogų partrenkęs vairuotojas | kl.lt

ŠILAINIŠKIŲ AUSIS PERSMELKĖ KLYKSMAS IŠ GATVĖS: IEŠKOMAS ŽMOGŲ PARTRENKĘS VAIRUOTOJAS

  • 14

Antradienio vakarą Šilainių gyventojai išgirdo klyksmą, sklindantį nuo Jotvingių gatvėje esančios nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos. Pasak liudininkų, vairuotojas, partrenkęs žmogų, pasišalino iš nelaimės vietos.

Rugpjūčio 25 dieną, kai nutiko pastaroji nelaimė, kaunietė Vaiva pasakojo buvusi balkone ir žvelgusi per langą. Pasak jos, pasigirdo klyksmas, o tada ji išvydo stabdant vairuotoją, kuris kliudė žmogų.

„Moteris su dukra, vedžiojusios šunį, pribėgo, liepė nejudėti. Mačiau, kad kažkam skambino. Sustojo ir kiti žmonės su pakeleivingais automobiliais, o žmogų partrenkęs vairuotojas tik išlipo iš savo balto „Subaru“ pažiūrėti, ar jo mašinai viskas gerai!“ – sakė įvykį iš tolo stebėjusi moteris.

Jos teigimu, po kelių minučių jai nusileidus į apačią pažiūrėti, kas vyksta, kaunietė teigė, jog nelaimės vietoje įvykio kaltininko jau nebebuvo – jis įsėdo į savo automobilį ir nuvažiavo.

„Kaimynė sakė, kad buvo girdėti keiksmai ir riksmai. Įdomu, ar ieškos pasprukusio vairuotojo. Visa tai, kas įvyko, iki šiol tarsi stovi prieš akis... Automobilis lėkė dideliu greičiu“, – detalizavo Vaiva.

Visa tai, kas įvyko, iki šiol tarsi stovi prieš akis... Automobilis lėkė dideliu greičiu.

Pasak kaunietės, Jotvingių gatvėje, minėtoje nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, per mėnesį įvyksta bent viena dvi skaudžiomis pasekmėmis pasibaigiančios avarijos.

„Čia mažų mažiausiai reikėtų greičio mažinimo kalnelio ar šviesoforo. Einant su dukra į paštą pėstute, mane visada apima stresas“, – atviravo pašnekovė.

Kauno apskrities pareigūnų turimais duomenimis, rugpjūčio 25 d. apie 22.20 val. Kaune, Jotvingių gatvėje, važiuojant kryptimi nuo Kuršių gatvės link Rasytės gatvės, automobilis „Subaru Outback“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė pėsčiąjį, gimusį 1945 metais.

Skaitytojos Vaivos nuotr.

Nukentėjusysis dėl sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą. Tačiau sužeidimai, kaip manoma, esą nėra pavojingi gyvybei.

„Vairuotojas automobiliu pasišalino ir eismo įvykio vietos. Vėliau transporto priemonė buvo surasta Rasytės gatvėje, o vairuotojas – pasišalinęs. Šiuo metu pareigūnai aiškinasi, kas vairavo transporto priemonę, ir ieško vairuotojo“, – portalo žurnalistams teigė Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Ketvirtadienio popietę pareigūnų pasiteiravus, ar pavyko surasti žmogų partrenkusį vairuotoją, teigta, jog vairuotojas nustatinėjamas. Jo rasti nepavyksta iki šiol.

Asmenis, mačiusius įvykį ar galinčius suteikti su juo susijusios informacijos, Kauno apskr. pareigūnai prašo susisiekti tel. nr. 870064476.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Danas

Kalneliai geriause iseitis,airijoj ,uk,kalneliai kalneliai,net uzknisa kartais,bet veiksminga ziaurei..

OG Version

Šilainiuose čia reguliuojam eismą mes

Tikiu,

Kad girtas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS