Šilainiuose apvogtą moterį puolė ginti šalia buvę vyrai | kl.lt

ŠILAINIUOSE APVOGTĄ MOTERĮ PUOLĖ GINTI ŠALIA BUVĘ VYRAI

  • 9

Viešojoje erdvėje plinta informacija apie šeštadienį Kaune įvykusį apiplėšimą. Pilietiškas kaunietis Jonas ragina būti atsargiems ir nebijoti prašyti prašaliečių pagalbos.

Kaip socialiniame tinklalapyje „Facebook“ rašo vyras, vakar vakare Šilainiuose, Baltijos g., ties 90 namu nepažįstamas vyras iš moters rankų išplėšė krepšį su daiktais ir pasileido bėgti. Moteris pradėjo jį vytis ir šaukti pagalbos. Kadangi dar nebuvo vėlu – apie 18.30 val. – ir aplinkui buvo daug žmonių, keli vyrai pradėjo vagį vytis, tas metė krepšį ir pabėgo.

„Būkite atsargūs, ypač moterys, ir nebijokite panašiais atvejais prašyti pagalbos! Šalia visada atsiras keletas drąsių vyrų, pasiruošusių jums padėti ir apginti“, – ragina kaunietis Jonas.

Portalas ragina apie visus tokius ar panašius atvejus pranešti ir pareigūnams. Visuomet galima skambinti Bendruoju pagalbos telefonu 112 arba policijos elektroninių paslaugų sistemoje e.policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Suvedžiotojas

Tai puikus būdas pelnyti neprieinamos moters dėmesį. Tavo draugas bando ją apiplėšti, tu išgelbsti ir nuveji "blogietį". Sėkmė garantuota.

Rytė

Kaune prie Kalniečių turgeliai rankininkai atiminejami dažnai dienos metu ir niekas vagišių negaudo.

vyrai

Jus tokie saunuolia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS