Šiurpus radinys senojoje pirtelėje: dingęs sūnėnas užminė sunkią mįslę | kl.lt

ŠIURPUS RADINYS SENOJOJE PIRTELĖJE: DINGĘS SŪNĖNAS UŽMINĖ SUNKIĄ MĮSLĘ

  • 7

Šiandien apie 12.30 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešta apie kraupų radinį Ariogalos (Raseinių r.) Maironio gatvės pirtelėje. Joje rastas apanglėjęs kūnas. Taip baigėsi tetos pradėtos 64-erių metų sūnėno, su kuriuo ji negalėjo susisiekti penkias dienas, paieškos.

Negalėdama tiek laiko prisiskambinti sūnėnui, teta nusprendė vykti į jo gyvenamąją vietą ir išsiaiškinti, kas nutiko.

Paieškos baigėsi šiurpiu radiniu šalia sūnėno namo esančioje pirtelėje, kuri iš išorės nerodė jokių čia įvykusios baisios nelaimės požymių. Tačiau jos viduje rastas iki pusės (nuo viršaus) apanglėjęs žmogaus kūnas, šalia kurio buvo sudegę ir kai kurie daiktai, tarp jų – ir čiužinys.

Ar tai ieškoto sūnėno kūnas, teta atsakyti nesiryžo, todėl nelaimėlio asmenybę nustatinės ekspertai.

Šiaulių apskrities policija tradiciškai tokiais atvejais pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Pasak jos atstovės, pirminės rastų palaikų apžiūros metu jokių į akis krentančių smurto žymių nenustatyta.

Kaimynai teigia paskutinį kartą matę tetos ieškotą sūnėną pirmadienį, tiesa, neaišku kurį, parduotuvėje. Jis turėjo silpnybę alkoholiui, tačiau, anot artimųjų, nebuvo visišku šios priklausomybės įkaitu.

Ar paskutinę savo gyvenimo valandą žuvusysis buvo vienas, ar namo bei pirtelės apžiūros metu buvo aptikta čia vykusių išgertuvių, kuriose galėjo dalyvauti ir daugiau asmenų, pėdsakų, policijos atstovė atsakyti negalėjo.

Apie pirtelės viduje buvusį gaisrą sužinota tik po šio šiurpaus radinio – ugniagesiai gelbėtojai jos gesinti kviesti nebuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

kauno diena megsta siurpinti,tiesiog malonu i pirmas gretas statyti blogybes

chi - nejuokinga

Keista - pirtis nesudegė, o kūnas sudegęs

64m ... pats tas ka nuo nuskustus mokescius

pervest is depozito i aktyva... privataus pensijinio fondo direktoriuj nauja ferray pirksim.... nieko asmenisko tiesiog gerove...a gerove reikia ...tiksliau .....butina...tiksliau privaloma laiku pasinaudot...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS